GoriLLakoS

Intel : 180GB SSD της επόμενη εβδομάδα στο IDF !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f960f85.jpg[/WRAPLEFT]Σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα για την Intel, η οποία και θα έβγαζε κάποιους SSD(Solid State Disk) αλλά χωρίς να ξέρουμε ούτε καν την ημερομηνία που θα τους ανακοίνωνε και επίσημα ! Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με το TG Daily, η Intel, θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση τους την ερχόμενη εβδομάδα στο IDF !

Θέλοντας να μπέι δυναμικά στον χώρο των SSD η Intel, είναι έτοιμη να διαθέσει μεγαλύτερης χωρητικότητας απο τους ανταγωνιστές της φτάνοντας τα 180GB και ταχύτητες οι οποίες θα φτάνουν τα 240 MB/s read και τα 70-170 MB/s write !

Intel_ssd_3.jpg

Οι τιμές που θα κυκλοφορήσουν οι SSD δέν είναι ακόμα γνωστές αλλά το νόμισμα έχει δύο όψεις. Η μία όψη λέει πώς επειδή οι δίκσοι αυτοί θα είναι καλύτεροι απο του ανταγωνισμού έτσι και οι τιμές θα είναι υψηλές, ενώ απο την άλλη όψη του νομίσματος , πολλοί περιμένουν η Intel να ακολουθήσει την ίδια τακτική με τους επεξεργαστές της και να τους βγάλει πολύ χαχηλότερα απ'ότι οι ανταγωνιστές της . . . !

Ο καιρός θα μας δείξει . . . :read:

Link to comment
Share on other sites

καλα δεν ειναι στανταρ αυτο! το xbitlabs ειχε εκθεση ενος οικονομολογου που ελεγε οτι σε 12 εως 16 μηνες οι τιμες των ssd θα εχουν πεσει δραματικα.

Link to comment
Share on other sites

Ακούγεται πώς επειδή η ζήτηση μεγαλώνει συνέχεια, γύρω στον Οκτώβρη, θα βγάλει φτηνούς SSD και η Mtron και η Memoright και θα βγούν και μεγάλες χωρητικότητες

Link to comment
Share on other sites

Αντε με το καλο να βγουν.Οχι μονο απο την Intel αλλα και απο αλλες εταιριες.

Προσωπικα θα περιμενω .

Παντως η χωρητικοτητα δεν με απασχολει (34αρι scsi) ειχα , ποτε δεν γεμισε ωστε

να προβληματιστω απο χωρο οπωτε και οι 34ριδες θα με βολεψουν μια χαρα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now