katsu

Skyrim: Τέλος τα DLC, προχωρά σε νέο project η ομάδα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Skyrim: Τέλος τα DLC, προχωρά σε νέο project η ομάδα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150698967c7700.png[/NEWS_IMG]Το Skyrim, αποτελεί το τελευταίο προς το παρόν, sequel της πολύχρονης και επιτυχημένης σειράς RPG της Bethesda. Απλανές, τεράστιο και με πλούσιο υλικό για τους modders, αλλά δυστυχώς όλα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Τουλάχιστον τα DLC.

Μετά από ανακοίνωση της εταιρίας, η ομάδα πίσω από το πέμπτο κεφάλαιο των Elder Scrolls και τον Dragonborn, αφήνει πίσω της το δημιούργημά της και προχωρά σε νέα περιπέτεια. Ποιο είναι αυτό το νέο project όμως, παραμένει μυστήριο προς το παρόν, αν και φήμες θέλουν το Fallout 4 να καλύπτει το κενό. "Τα τελευταία 7 χρόνια δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό για το Skyrim, από updates, το Creation Kit, το Steam Workshop, υποστήριξη για το Kinect μέχρι DLC." γράφει η εταιρία στο official site, και συνεχίζει: "Μέρος της ομάδας δούλευαν επίσης πάνω στο επόμενο μεγάλο project μας, και το game τώρα είναι σε σημείο που απαιτεί την προσοχή ολόκληρου του studio για να γίνει η μεγαλύτερη και καλύτερη δουλειά μας μέχρι τώρα." Ενώ μας διαβεβαιώνουν ότι: "Αν και προχωράμε, θα κάνουμε ακόμα μικρές ενημερώσεις στο Skyrim. Έχουμε δώσει τους εαυτούς μας στο Skyrim και δεν πρόκειται ποτέ να το αποχαιρετήσουμε πραγματικά."

Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η Bethesda.

<center>[img_ALT=Skyrim: Τέλος τα DLC, προχωρά σε νέο project η ομάδα]http://www.hwbox.gr/attachment.php?attachmentid=8911&stc=1[/img_ALT]</center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

teamphoto_new_3.jpg

teamphoto_new_3.jpg

teamphoto_new_3.jpg

teamphoto_new_3.jpg.cd44bbd34e4a24b57725

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now