aRkA$

EK-Supremacy Clean CSQ: Universal CPU Water Blocks από 100% χαλκό ή νίκελ!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK-Supremacy Clean CSQ: Universal CPU Water Blocks από 100% χαλκό ή νίκελ!]http://reviews.hwbox.gr/news/ek_waterblocks.jpg[/NEWS_IMG]Η εταιρεία EK Water Blocks με έδρα την Λιουμπλιάνα, έχει μετατρέψει το όνομα της συνώνυμο με τις κορυφαίες λύσεις στον τομέα της υδρόψυξης κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, με καταπληκτικό σχεδιασμό και τεχνολογική αρτιότητα. Οι νέες της δημιουργίες με την ονομασία EK-Supremacy Clean CSQ Full Nickel & Full Copper, στην ουσία πρόκειται για δυο νέα universal cpu water blocks κατασκευασμένα εξολοκλήρου από νίκελ ή χαλκό. Τα νέα προϊόντα της εταιρείας αποτέλεσαν τον καρπό συνεργασίας μεταξύ της watercooling κοινότητας και της EK Water Blocks, τα οποία θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την σειρά EK-Supremacy, που ως νέα ναυαρχίδα της EK, συνδυάζει και πάλι κορυφαία υδραυλική και θερμική απόδοση.

Το EK-Supremacy αποτελεί τον διάδοχος του θρυλικού EK-Supreme HF μπλοκ νερού που έκανε την εμφάνιση του το 2010, φέροντας τις εξής βελτιώσεις:

• Καλύτερη υδραυλική απόδοση: λόγω της βελτίωσης του σχεδιασμού, έως και 20% μεγαλύτερη ροή σε σύγκριση με το EK-Supreme HF.

• Καλύτερη απόδοση ψύξης: έως 2°C χαμηλότερες θερμοκρασίες CPU σε σύγκριση με το EK-Supreme HF.

Το EK-Supremacy χρησιμοποιεί παρόμοιο αλλά τελειοποιημένο σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων μικροεπεξεργαστών σχεδιασμό πτερυγίου. Το ψυκτικό υγρό επιταχύνει μέσω ακροφύσιου πλάκα εκτοξεύσεως και στροβιλιζόμενο συνεχίζει την πορεία του μέσα από πολυάριθμα πολύ λεπτά κανάλια, τα οποία παρέχουν εξαιρετική επιφάνεια ψύξης. Η ειδικά σχεδιασμένη και προσεκτικά επεξεργασμένη χάλκινη βάση (μερικές φορές αναφέρεται ως «ψυχρή πλάκα») είναι κατασκευασμένη από τον πιο αγνό χαλκό που διατίθεται στην αγορά και είναι περαιτέρω γυαλισμένο με απόλυτο φινίρισμα καθρέφτη. Αυτό από μόνο του βελτιώνει σημαντικά την απόδοση ψύξης του EK-Supremacy. Το EK-Supremacy είναι επίσης το πρώτο CPU water block στην αγορά, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί για κάθε σύγχρονη πλατφόρμα CPU ανεξάρτητα με τη χρήση των διαφορετικών τύπων των πλακών εκτόξευσης για να εξασφαλιστεί η καλύτερη επαφή με τον ενσωματωμένο διαστολέα θερμότητας (IHS) της CPU.

Εδώ να αναφέρουμε πως οι νέες εκδόσεις δεν πρόκειται να αντικαταστήσουν τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις της οικογένειας EK-Supremacy series, των οποίων η παραγωγή, θα συνεχίσει κανονικά. Η έκδοση EK-Supremacy Clean CSQ - Full Nickel είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί η εταιρεία καθώς και από τους επίσημους αντιπροσώπους της, έχοντας προτεινόμενη τιμή τα 86.95? ενώ η έκδοση EK-Supremacy Clean CSQ - Full Copper θα γίνει διαθέσιμη προς το καταναλωτικό κοινό μετά την 6η Μαΐου 2013.

<center><a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9244.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9244.jpg" width="200" alt="EK-Supremacy Clean CSQ: Universal CPU Water Blocks από 100% χαλκό ή νίκελ!" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9245.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9245.jpg" width="200" alt="EK-Supremacy Clean CSQ: Universal CPU Water Blocks από 100% χαλκό ή νίκελ!" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9246.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9246.jpg" width="200" alt="EK-Supremacy Clean CSQ: Universal CPU Water Blocks από 100% χαλκό ή νίκελ!" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9247.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9247.jpg" width="200" alt="EK-Supremacy Clean CSQ: Universal CPU Water Blocks από 100% χαλκό ή νίκελ!" /></a></center>

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

...και αυτό χωρίς τα κυκλάκια! Αν το θες με κυκλάκια ανεβαίνουνε η τιμές, φίλος! :hehe:

Ωραίο είναι πάντως το Supremacy και σε ένα roundup είχα δει ότι είναι και πολύ αποδοτικό. Δύο όμορφα compression fittings και γίνεται κουκλί :)

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Και πιο παλιά έβρισκες waterblock με 100?, το θέμα πλέον με την Ek είναι το Design.. Αρχικά έβαλε τα κυκλάκια, δεν άρεσαν σε κανέναν και απλά έβγαλαν τα κυκλάκια και το άφησαν έτσι.. Ένα απλό τετράγωνο και χοντροκομμένο waterblock! Σε επιδόσεις είναι πολύ καλό αλλά για αυτούς που διαλέγουν waterblock με κριτήριο το Design.. απλά ποτέ! Της Koolance είναι 10 φορές ομορφότερο, της Bitspower το ίδιο.. το Raystom πανέμορφο! Έχουν ένα θέμα με το design..

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι έχω άδικο.. Όταν με τα ίδια ( αν όχι λιγότερα ) χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι πολύ πιο όμορφο, δεν βρίσκω λόγο να πας στο Ek! Εκτός και αν είσαι από τους λίγους που σου αρέσει το design της Ek..

602-albums88-picture9458.jpg

602-albums88-picture9457.jpg

602-albums88-picture9456.png

Link to comment
Share on other sites

attachment.php?attachmentid=4786&d=1227350908

αυτο ειναι design :D κρίμα που σταμάτησε να φτιάχνει ο Μιχάλης

οταν κανω αναβάθμιση και παρω αλλο θα το στολισω στο ραφι μαζι με το universal vga παρεουλα

@drink beer και μενα τα koolance μαρεσουνε πιο πολλυ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now