aRkA$

AMD Radeon RG2133 Gamer Series Memory: Memory Modules με την υπογραφή της AMD!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Radeon RG2133 Gamer Series Memory: Memory Modules με την υπογραφή της AMD!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461512a6b29c1627.png[/NEWS_IMG]Η AMD θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντες στα παραγωγικά της πλάνα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων memory modules όπου θα φέρουν την επωνυμία της. Η κίνηση αυτή δεν αποτελεί το πρώτο εγχείρημα της εταιρείας αφού και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει ανάλογες υλοποιήσεις. Οι νέες μνήμες με την ονομασία AMD Radeon RG2133 Gamer Series θα διαθέτουν μαύρο PCB, μεταλλικά heatspreaders και κοκκινόμαυρους χρωματισμούς. Επιπλέον θα είναι συμβατές με τις τεχνολογίες Extreme Memory Profile (XMP) και AMD Memory Profile (AMP), μετατρέποντας τις σε μια ιδανική λύση για όσους διαθέτουν συστήματα με επεξεργαστές AMD αλλά και Intel. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην προσπάθεια της AMD συνείσφερε με την τεχνογνωσία της και η εταιρεία Dataram.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα modules της οικογένειας AMD Radeon RG2133 Gamer Series θα διατεθούν στην αγορά στα τέλη Μαΐου σε dual αλλά και quad kits με άγνωστες προς το παρόν τιμές ενώ θα συνοδεύονται από την εφαρμογή AMD Radeon RAMDisk 64GB, η οποία ενισχύει στο έπακρο την κατακόρυφη αύξηση των επιδόσεων κατά τη διαδικασία load & save στα games.

<center><a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9576.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9576.jpg" height="300" alt="AMD Radeon RG2133 Gamer Series Memory: Memory Modules με την υπογραφή της AMD!" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9575.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums80-picture9575.jpg" height="300" alt="AMD Radeon RG2133 Gamer Series Memory: Memory Modules με την υπογραφή της AMD!" /></a>

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/yXZpZK7DQGk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></center>

Link to comment
Share on other sites

μωρή amd κατσε βγαλε κανα cpu και ασε της βλακιες :D

Απο οσω βλεπω εχει γυρω στα 30-40 skus μολις κυκλοφορησε τους Temash/Kabini σε εναν μηνα ερχονται οι Richland και τελος του χρονου ετοιμαζει τους Kaveri. Σιγουρα βγαζει περισσοτερα cpu/apu απο την Nvidia.

Tapatalk/GT-N7000

Link to comment
Share on other sites

μηπως να κανει το ιδιο και με τους cpu ? διλαδι να τους φτιαχνει αλλος και απλα να βαζει το σηματακι της? :D

Ούτε κατά διάνοια. Η AMD σχεδιάζει το die και το δίνει στην GloFo για παραγωγή. Το ότι δεν έχουν καθαρά δικό τους εργοστάσιο παραγωγής δεν σημαίνει ότι δεν είναι chip makers.

Btw, διαβάζω συνεχώς ότι η μετοχές της AMD έχουν ανοδική πορεία...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now