GoriLLakoS

ASUS Open Overclocking Cup 2013: Προκρίθηκαν 2 ομάδες από την Ελλάδα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Open Overclocking Cup 2013: Προκρίθηκαν 2 ομάδες από την Ελλάδα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354de39d99937d8.jpg[/NEWS_IMG]Μπορεί μετά την πρώτη θέση στον κόσμο στο Country Cup 2012 να έχουν κοπάσει κάπως τα πράγματα στην Ελληνική Overclocking σκηνή και ένας απο τους λόγους είναι πώς σε λιγότερο από έναν μήνα περιμένουμε τους ολοκαίνουριους Haswell...αλλά όπως φάνηκε εχθές...μάλλον δεν έχουν κοπάσει και τόσο!

Στις 12.04 ξεκίνησαν τα προκριματικά για το ASUS Open Overclocking Cup 2013 και εχθές - μετά από έναν μήνα - τελέιωσαν με εντυπωσιακά αποτελέσματα για τα Ελληνικά χρώμματα και τους overclocker της HwBox Hellas O/C Team καθώς για πρώτη φορά θα έχουμε δύο ζευγάρια σε τελικό! Το πρώτο ζευγάρι - Stelaras & Aristidis - αναμενόμενο καθώς προκρίνονται σε κάθε προκριματικό τα τελευταία 4 χρόνια! Ο Άρης και ο Στέλιος περάσανε κατακτώντας την πρώτη θέση! Το δευτερο ζευγάρι αποτελούταν από τους Phil & Firekiller που για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμό ως ζευγάρι! Ο Φίλιππας και ο Σταύρος περάσανε κατακτώντας την 8η θέση! Παραλίγο να είχαμε και τρίτο ζευγάρι με τους Mortisboy & Dinos111 αλλά επειδή από την Ευρώπη προκρίνονται μόνο 9 ομάδες, δυστηχώς ο Κωστής και ο Ντίνος μέινανε στην 12η θέση overall αλλά 10η από Ευρώπη!

Όπως και να έχει, συγχαρητήρια σε όλους και δίνουμε ραντεβού στην Μόσχα στις 5 Οκτωβρίου! Πιο συγκεκριμένα ο τελικός θα γίνει στο Crocus Expo - International Exhibition Center, Igromir 2013 Exhibition!

Οι ομάδες είχαν στην διάθεση τους 30 ημέρες για να τρέξουν τα Super Pi 32M, 3DMark11 Performance & 3Mark Fire Strike με μοναδικά(!!!) limitations να χρησιμοποιήσουν Asus motherboards και ASUS nVidia GeForce GTX Titan!

<center><img style="border-radius: 10px; box-shadow: 5px 5px 12px black;" src="http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture9712.jpg" alt="ASUS Open Overclocking Cup 2013: Προκρίθηκαν 2 ομάδες από την Ελλάδα!" /></center>

Aristidis - Stelaras 3DMark FireStrike WR with a Single Gpu ASUS TITAN

<center><img style="border-radius: 10px; box-shadow: 5px 5px 12px black;" src="http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture9710.jpg" alt="ASUS Open Overclocking Cup 2013: Προκρίθηκαν 2 ομάδες από την Ελλάδα!" /></center>

Aristidis - Stelaras

<center><img style="border-radius: 10px; box-shadow: 5px 5px 12px black;" src="http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture9711.jpg" alt="ASUS Open Overclocking Cup 2013: Προκρίθηκαν 2 ομάδες από την Ελλάδα!" /></center>

Phil & Firekiller

<center><img style="border-radius: 10px; box-shadow: 5px 5px 12px black;" src="http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture9714.jpg" alt="ASUS Open Overclocking Cup 2013: Προκρίθηκαν 2 ομάδες από την Ελλάδα!" /></center>

Mortisboy & Dinos111

<center><img style="border-radius: 10px; box-shadow: 5px 5px 12px black;" src="http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture9713.jpg" alt="ASUS Open Overclocking Cup 2013: Προκρίθηκαν 2 ομάδες από την Ελλάδα!" /></center>

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστουμε πολυ παιδες.Η πρωτη μας εμπειρια με τοποθετηση EPOWER και μαλιστα σε αγορασμενη καρτα των 1000 ευρω πηγε αρκετα καλα.Δεν καταφεραμε να βγαλουμε πολυ δυνατα σκορ λογο του πολυ μεγαλου vdrop(απο idle 1.85 σε 1.55 full load) μιας και δεν θελαμε να καταστρεψουμε την καρτα με κολλησεις στις γειωσεις και επιπλεον πικνωτες στην πισω μερια.

Κανονικα θα πρεπει να μπουν και ο mortis με τον Ντινο,μιας και το screenshot το giorgioprimo στο firestrike ειναι ακυρο,αφου δεν εχει ενεργο το hardware monitoring το οποιο αναφερεται ριτα στους κανονες.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μιχαλη aka Chaos για την παραχωριση του EPOWER που χωρις αυτο θα ηταν πολυ δισκολη η συμετοχη.

Link to comment
Share on other sites

Πολλά μπράβο σε όλους, άσχετα που δεν περάσαμε εγώ ευχαριστήθηκα όλα τα benching session που κάναμε παρέα με τα παιδιά :)

Πολλά συγχαρητήρια σε Aristidi, Stelara, Phil και Firekiller εύχομαι να τα θερίσετε όλα στη Μόσχα :D

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Κι' από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Εγώ με τον Στέλιο καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι αφού είχαμε μια εμπειρία με zombie vga. Πάντως είναι γεγονός ότι το να μοντάρεις μια κάρτα των 1000 ευρώ είναι κάπως και τρέμουν λίγο τα χέρια σου :) αλλά μετά λες δεν πάει να μα..... και τα χώνεις :D.

Για μας τα πράγματα ήταν σχετικά εύκολα αφού τελειώσαμε 2 μέρες πριν τελειώσει ο διαγωνισμός, για πρώτη φορά.

Μπράβο στους Phill και Firekiller για την προσπάθειά τους και καιρός να πάρουν κι' άλλοι το βάπτισμα του πυρός σε διεθνή διαγωνισμό :)

Κρίμα που δεν πέρασε και ο Mortis με τον Dino για πολύ λίγο. Λίγη προσπάθεια χρειαζόταν ακόμη γιατί με Titan vga ήταν εφικτό.

Πάντως είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που 2 ελληνικές ομάδες του HWBOX περνάνε στον τελικό :)

Ελπίζω να συνεχιστούν οι επιτυχίες των Ελληνικών ομάδων σε διεθνείς διαγωνισμούς και στο μέλλον ικανότητες έχουμε λεφτά δεν έχουμε :D

Link to comment
Share on other sites

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>EL</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--> Συγχαρητήρια σε όλους, περάσαμε καλά.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστουμε !!! :)

Ηταν μια ωραια εμπειρια το να βαζεις χερι στην πιο ακριβη μονοπυρηνη desktop καρτα της αγορας . Το παν ειναι να ξεπερασεις το σοκ της πρωτης μοντας (ή του πρωτου ξυραφιου για την ακριβεια) . Η συνεχεια ειναι ευκολη .

Χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι ειναι η 1η φορα που προκρινονται δυο ομαδες απο τη χωρα μας . Θα περασουμε καλα εκει πανω !! Συγχαρητηρια σε Phil & Firekiller ! :)

/Zombie addicted

Edited by Stelaras
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έρθω με τον Παστελ πάντως! Άμα είναι να μάθουμε τιμές απο τώρα να κλέισουμε γκρουπάκι και ομαδική φώτο

στην κόκκινη πλατεία :P

Και εγώ μέσα αν κανονιστεί να ανεβούμε σαν γρούπ :)

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στα παλικάρια μας αλλά και στους γέρους μας....... :chuncky:

Aristidis με αντιγράφεις βρε?.....Γιατί βλεπω και γράφεις με BOLD...... :tongue-new:

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στα παλικάρια μας αλλά και στους γέρους μας....... :chuncky:

Aristidis με αντιγράφεις βρε?.....Γιατί βλεπω και γράφεις με BOLD...... :tongue-new:

Τελικα μετα απο πολλα χρονια καταλαβα γιατι γραφετε με BOLD ... E , ειναι της ηλικιας ... για να βλεπετε καλυτερα ! :hehe:

Ευχαριστουμε πολυ Γιωργο ! Παντα ησουν πηγη εμπνευσης για ολους εμας εδω τους ντοπιους ! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now