p_under

Enermax NAXN ADV: Νέα έκδοση του NAXN από την Enermax

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Enermax NAXN ADV: Νέα έκδοση του NAXN από την Enermax]http://reviews.hwbox.gr/news/enermax.jpg[/NEWS_IMG]Η Enermax, ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών μονάδων τροφοδοσίας για ηλεκτρονικό υπολογιστή, παρουσίασε την βελτιωμένη έκδοση του Enermax NAXN, ονόματι NAXN ADV. Η NAXN Series διακρίνεται από σταθερότητα, ποιότητα και αθόρυβη λειτουργία. Όπως και η πρώτη έκδοση του NAXN, έτσι και το Enermax NAXN Advanced Edition διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου τροφοδοτικού, ξεκινώντας από την 82PLUS πιστοποίηση, δεδομένου ότι είναι σε θέση να προσφέρει από 82% ως 88% απόδοση σε φορτίο από 20% ως 100% load και συνεπώς συγκαταλέγεται στην 80PLUS BRONZE κατηγορία απόδοσης.

Το σημείο που έδωσε ιδιαίτερη σημασία η Enermax είναι η απόλυτη σταθερότητα και οι χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας ώστε το NAXN ADV να γίνει ο απόλυτος σύντροφος κάθε enthusiast, gamer και overclocker. Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουμε τον 100% Flexible Flat Cable σχεδιασμό, ο οποίος καθιστά την εγκατάσταση του τροφοδοτικού πιο εύκολη από ποτέ βελτιώνοντας το airflow και cable management. Στα ενδότερα βρίσκουμε υψηλής ποιότητας Ιαπωνικούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές, οι οποίοι προσφέρουν μέγιστη σταθερότητα στο σύστημα σας.

Ο ανεμιστήρας ακολουθεί την Durable Two Ball Bearing τεχνολογία, ο οποίος μέσω των SpeedGuard και AirGuard τεχνολογιών ρυθμίζεται αυτόματα στην επιθυμητή ταχύτητα περιστροφής βελτιώνοντας την θερμοκρασία του εσωτερικού ενώ τα επίπεδα θορύβου παραμένουν χαμηλά. Επίσης, το Enermax NAXN ADV διαθέτει βελτιωμένες προστασίες - OVP, DC UVP, OPP, SCP και SIP προστατεύοντας το σύστημα σας. Τέλος, το NAXN ADV δηλώνει ErP Lot 6 2013 Ready και διαθέτει βελτιωμένο +5Vsb κύκλωμα (<0.5W σε standby mode) έχοντας σαν αποτέλεσμα ως και 20% βελτιωμένη απόδοση. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την τιμή, ούτε την ημερομηνία άφιξης.

<center>

[video=youtube;zXySk64beAw]

</center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now