p_under

SeaSonic PSUs: Συμβατότητα με τους Intel Haswell

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SeaSonic PSUs: Συμβατότητα με τους Intel Haswell]http://reviews.hwbox.gr/news/seasonic.jpg[/NEWS_IMG]H SeaSonic μια κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία τροφοδοτικών, συγχαίρει την Intel για την έναρξη τς νέας γενιάς επεξεργαστών, ονόματι Haswell. Επίσης δηλώνει πως εμπνέεται από τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει η Intel και συμβάλει με την σειρά της στην διεύρυνση των ορίων των επιδόσεων και ταυτόχρονα φροντίζει να είναι φιλική προς το περιβάλλον μέσω της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας.

Επίσης η SeaSonic, συνεχίζει τις αδιάκοπες έρευνες για την βελτίωση του efficiency, προσπαθώντας να επιτύχει την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, με την χρήση υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων, με στόχο την την επιμήκυνση της ζωής του προϊόντος. H SeaSonic λοιπόν, δηλώνει έτοιμη για την έναρξη της νέας Intel Haswell γενιάς και αναφέρει πως τα προϊόντα των κατηγοριών 80 PLUS Platinum και 80 PLUS Gold είναι πλήρως συμβατά. Επίσης, η Platinum series, η οποία περιλαμβάνει πρωτοποριακά fanless μοντέλα, καθώς και η X series, η οποία υποστηρίζεται από την 80 PLUS Gold G series είναι συμβατές με τους Haswell. Τέλος, η συμβατότητα δεν σταματά εδώ και συνεχίζεται μέχρι τις χαμηλότερες, 80 PLUS Bronze σειρές συμπεριλαμβανομένων των M12II-750 και 850W μοντέλων.

<center>

[img_ALT=SeaSonic PSUs: Συμβατότητα με τους Intel Haswell]http://www.hwbox.gr/members/1120-albums78-picture9747.jpg[/img_ALT]

</center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now