SuperUser

Mozilla: Ξεκινάει την διάθεση του Firefox 21

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mozilla: Ξεκινάει την διάθεση του Firefox 21]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b5b685b7d528.jpg[/NEWS_IMG]Η Mozilla, ο γνωστός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ξεκινάει από αύριο την διάθεση μιας νέας έκδοσης του γνωστού φυλλομετρητή. Ο λόγος για τον Firefox 21, με τις εκδόσεις του λογισμικού για την πλατφόρμα των Windows, του Linux και των Mac να είναι διαθέσιμες στους ftp servers της εταιρείας από αύριο. Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, ότι η αντίστοιχη έκδοση του Firefox για το Android δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη στο Google Play, αναμένεται όμως να κάνει την παρουσία της σύντομα. Η εταιρεία δεν έχει προβεί στην ανακοίνωση των αλλαγών που έλαβαν χώρα στην έκδοση αυτή σε σύγκριση με προηγούμενες, αλλά όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα The Next Web το changelog συνοπτικά έχει ως εξής.

Οι μηχανικοί πρόσθεσαν την λειτουργικά three-state Do Not Track ενώ ενσωμάτωσαν και το χαρακτηριστικό γνωστό ως Firefox Health Report. Όσον αφορά το Android η έκδοση θα φέρει ένα ανανεωμένο UI βασισμένο στο 'Holo' design, δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων media καθώς και πολλές βελτιώσεις ασφαλείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν στο download της έκδοσης με την κυκλοφορία των επίσημων links αύριο ή μέσω της αναβάθμισης της υπάρχουσας που διαθέτουν.

<center>[img_ALT=Mozilla: Ξεκινάει την διάθεση του Firefox 21]http://www.hwbox.gr/members/5813-albums108-picture9766.jpg[/img_ALT]</center>

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Από τότε που έφυγα από Mozilla και πήγα σε Chrome σταμάτησα να τον παρακολουθώ.. έφτασε στο 21 κιόλας? :D Ίσως του δώσω μια ευκαιρία μετά από τόσα χρόνια...

Link to comment
Share on other sites

Ο καθε browser εχει τα + και τα -.Ο καθενας πως βολευεται... εμενα με βολευει ο FF αλλα σαν 2ο εχω παντα τον opera(ειχα και τον chrome αλλα δεν)!

Link to comment
Share on other sites

Έχω συνηθίσει τόσο πολύ τον Chrome πια που ο Firefox μου φαίνεται εντελώς διαφορετικός :P

Όντως όμως ο Chrome δεν είναι όπως παλιά, συν του ότι έχει βαρύνει πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Chrome αρχίζει τα δικά του ώρες ώρες! Φαίνεται και είναι βαρύς πλέον. Δεν είναι το sync, γιατί και στον ff έχω sync σε 5 pc και όλα τούμπανο.

Αυτό με τις εκδόσεις στον ff με χαλάει, πριν από 2 εβδομάδες έβαλα την 20 και τώρα πάμε 21? Το κακό είναι ότι οι developers των addons δεν ακολοθούν τόσο γρήγορα και χάνεις σε λειτουργικότητα για αρκετό διάστημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now