Haloed

Nexus 7 Root!

Recommended Posts

Εχω το nexus 7 32gb το παρελαβα πριν λιγο. ειχα ipod touch jb οπου εκει κατεβαζα οτι ηθελα free μεσω installus μετα ενα χαζοnokia x7 οπου και παλι googlara οτι app ηθελα την πεταγα μεσα την εκανα install και τελος. αυτη ειναι η πρωτη μου επαφη με android. τι παιζει ψαχνω google βρισκω οτι θελω το πεταω μεσα και τελος?θελω να αποφυγω τα free του store. πρεπει να κανω root για να κανω αυτο που θελω η γινετε και χωρις? το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν με ενδιαφερει να κανω root για να ειναι ποιο γρηγορο αν ειχα free οτι app ηθελα θα το αφηνα και ετσι! αν χρειαστει να κανω ομως υπαρχει καποια εκδοση καλη η καποια που πρεπει να αποφυγω? πχ στο ios δεν εβαλα ποτε redsnow ηταν χαλια! οποια βοηθεια να ξεκαθαρισω το τοπιο θα ηταν πολυ χρήσιμη! ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Στο android το καλό είναι ότι δεν χρειάζεσαι root για να βάλεις εφαρμογές σπασμένες !

Από ότι κατάλαβα ψάχνεις app σαν το google play χωρίς να πληρώνεις!

Μπορώ να σου προτείνω το aptoide και black markt.

και τα 2 δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. ψάχνεις στο google play μια εφαρμογή που σ'αρέσει, την κάνεις search στο apdoite και σου βγάζει αποτελέσματα για να την κάνεις download !

Μπορεί μερικές εφαρμογές η games να έχουν προστασία, ναι μεν μπορείς να τις κατεβάσεις και να τις κάνεις setup αλλα μετά στην ανιχνεύει σαν μη αγορασμένη και την κλειδώνει !!

Δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω, θα τα δεις και μόνος σου και θα καταλάβεις ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!

Στις συσκευές της Google κανείς χρήστης δεν είναι εξ' αρχής administrator, είναι ένας απλός user. Για να γίνεις διαχειριστής της συσκευής σου, πρέπει να την rootάρεις.

Προσοχή όμως! 1. Ενδέχεται να brickάρει η συσκευή δηλαδή να κολλήσει χωρίς να μπορείς να την επαναφέρεις και 2. Χάνεις την εγγύηση.

Σαν διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Το site που θα τα βρεις πραγματικά όλα για τέτοια πράγματα είναι το xda, σου δίνω και αμέσως το link για το nexus 7 .

Το παρακάτω

σου δείχνει όλη την διαδικασία. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι αυτό το πακέτο αρχείων. Ο WugFresh έχει κάνει τρομερή δουλειά στο προγραμμά του.

Γενικά, αξίζει να rootάρεις το tablet γιατί μπορείς πραγματικά να το κάνεις όπως θες από το UI μέχρι και τις λειτουργίες.

Για market αυτό της Google δουλεύει οκ. Εφαρμογές που δεν είναι paid να τις κατεβάζεις από εκεί. Για market σε paid εφαρμογές έχω καταλήξει πως μόνο το aptoide που πρότεινε και ο Jason είναι το πιο καλό, όλα τα άλλα απλά προσπαθούν.

Προσοχή, να κάνεις backup ότι αρχεία έχεις και θες γιατί θα σβηστούν όλα!!!!

Link to comment
Share on other sites

λοιπον δεν σας προλαβα και ήδη εκανα donate σε αυτον εδω [Google Nexus 7 TOOLKIT V5.0.0] Drivers, Backup, Unlock, Root, Recovery, Flash + MORE - xda-developers και θα το κανω σε λιγο!αρα αφου βρηκαμε και τα free ποιος μας πιανει!Backup δεν με νοιαζει γιατι αδειο ειναι δεν εχει τιποτα!κατι last στις ταινιες srt παιζουν η πρεπει να κατεβασω κατι?και οταν μιλανε για rom που εχω δει ειναι το ιδιο πραγμα με το root?σας ευχαριστω!αν κανει μπαμ πανω στο root θα σας μιλισω!

Link to comment
Share on other sites

H RΟΜ είναι να αλλάξεις το OS κατά κάποιον τρόπο. Σαν να βάζεις κομμένα Windows στο pc σου. Η πρώτη σελίδα κάθε rom στο xda δείχνει πως είναι η rom.

Για μένα άσε την μαμά rom και αρχικά πειραματίσου με τους kernels. Μόλις βαρεθείς άλλαξε και rom. Από kernel σε kernel θα δεις πιθανόν διάφορα στην μπαταρία, ίσως μια speedάδα στο πως ρολλάρει το tablet και άλλα πολλά όπως να μπορείς να κάνεις overclocking, να έχεις πληρέστατο equalizer για τον ήχο κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now