aRkA$

Roccat Kone Pure Color: Νέοι χρωματισμοί για το δημοφιλές mouse της Roccat!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Roccat Kone Pure Color: Νέοι χρωματισμοί για το δημοφιλές mouse της Roccat!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f385cae07caf.png[/NEWS_IMG]Η εταιρεία Roccat που εξειδικεύεται στην κατασκευή gaming περιφερειακών για PC, ανακοίνωσε την διάθεση νέων χρωματικών επιλογών για το δημοφιλές mouse, με την ονομασία Kone Pure Color. Έτσι εκτός από το μαύρο ματ χρώμα που ήδη υπήρχε, η παλέτα μεγάλωσε και περιέχει πλέον το Inferno Orange, Polar Blue, Hellfire Red και το Phantom White, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την gaming πλευρά της οικογένειας Kone series. Εκτός από τους επιπλέον χρωματισμούς, οι νέες υλοποιήσεις έχουν επανδρωθεί με τις τεχνολογίες Easy-Shift[+], Easy-Aim και ROCCAT Talk. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ως έχουν με τον Pro-Aim R3 laser sensor να δεσπόζει στο εσωτερικό με δυνατότητα tracking έως τα 8,200DPI.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Roccat, René Korte, αρχικά ανέφερε πως η εταιρεία ξεκίνησε με την αποστολή να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας περιφερειακά με απώτερο σκοπό να ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των φιλόδοξων gamers. Έτσι μετά από 5 χρόνια που κλείνει η σειρά Kone, ο απολογισμός μπορεί να έχει θετικό πρόσημο όμως η εξέλιξη θα συνεχιστεί, αφού αναμένονται περισσότερες ειδικές εκδόσεις μέσα στο 2013.

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="

http://www.hwbox.gr/members/2437-albums113-picture10498.jpg"><img style="border-radius: 8px; box-shadow: 0 0 10px 2px black;" onmouseover="this.style.boxShadow='0 0 10px 2px #444444'" onmouseout="this.style.boxShadow='0 0 10px 2px black'" src="http://www.hwbox.gr/members/2437-albums113-picture10498.jpg" width="900" alt="Roccat Kone Pure Color: Νέοι χρωματισμοί για το δημοφιλές mouse της Roccat!" /></a>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now