virus7

Η Seagate παρουσιάζει νέο σκληρό δίσκο 4 TB για αποθήκευση βίντεο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Seagate παρουσιάζει νέο σκληρό δίσκο 4 TB για αποθήκευση βίντεο]http://reviews.hwbox.gr/news/seagate.jpg[/NEWS_IMG]Η Seagate ανακοίνωσε την νέα σειρά σκληρών δίσκων 3.5'', με διαθέσιμη χωρητικότητα έως και 4 TB. Τα νέα μοντέλα προορίζονται για χρήση σε DVR's και σε set-top boxes, όπως ακόμα σε συστήματα παρακολούθησης ή επιπλέον σε media centers. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που παραπονιούνται σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο, σε τέτοιες απαιτητικές εφαρμογές, έτσι; Σύμφωνα με την Seagate, οι δίσκοι έχουν βελτιστοποιηθεί σε 3 κρίσιμους τομείς: χωρητικότητα, αξιοπιστία και ακουστική. Σημειώνεται πως η εταιρεία παρουσίασε ετήσια ζημία της τάξεως του 0.55%, με νέο κίνητρο να ανακτήσει το χαμένο μερίδιο αγοράς.

'' Διαχειριζόμενος την εμπειρία μιας εταιρείας όπως η Seagate και κατανοώντας της απαιτήσεις αυτής της μεγάλης μερίδας χρηστών και επιχειρήσεων, συνδυάσαμε την γνώση μας πάνω στην ακουστική, την θερμότητα και τη δύναμη, για να σας παρουσιάσουμε σήμερα αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το κορυφαίο DVR drive στον κόσμο. Η υπόσχεσή μας είναι η ασφάλεια των δεδομένων σας.'', δήλωσε εμφανώς ευχαριστημένος ο αντιπρόεδρος της Seagate στον τομέα του marketing, Scott Horn.

Οι νέοι δίσκοι θα εμφανιστούν στην αγορά σε χωρητικότητες από 250GB έως 4TB, με τα rpm τους να είναι όλα στα 5900. Τα μοντέλα μέχρι τα 2TB θα είναι συνυφασμένα με το πρότυπο sata2, ενώ τα μοντέλα των 3TB και 4TB θα χρησιμοποιούν το πρότυπο sata3. Στον τομέα που μας καίει:witless: (οικονομικός) δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις μέχρι στιγμής.

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now