katsu

Project Titan: Επανεκκίνηση και στόχος το 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Project Titan: Επανεκκίνηση και στόχος το 2016]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150698967c01d0.png[/NEWS_IMG]Όλοι το περιμένουμε. Πρόκειται για το διάδοχο του σημερινού MMΟ με τους περισσότερους χρήστες στον κόσμο. Ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάω. Κατευθείαν στο θέμα μας λοιπόν. Δυστυχώς(αλλά και ευτυχώς) το επόμενο μεγάλο project της Blizzard, το Titan, απ' ότι φαίνεται θα αργήσει πολύ περισσότερο απ' όσο υπολογίζαμε. Σύμφωνα με αναφορά της VentureBeat, η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε από την αρχή!

Θυμάστε την ανακοίνωση ότι τώρα πια η ομάδα αποτελείται από 100 άτομα; Ωραία. Μπορείτε να την ξεχάσετε. Η είδηση αναφέρει ότι η εταιρία αποφάσισε να περιορίσει τον αριθμό στα 30 άτομα. Πού πήγαν οι υπόλοιποι; Μετατέθηκαν σε άλλα project. Τι θα γίνει τώρα; Θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2016! Μην πείτε ότι δεν το περιμένατε. Έτσι κι αλλιώς η ταχύτητα δεν είναι το δυνατό σημείο της εταιρίας, κάτι που το έχει αποδείξει εδώ και καιρό.

Αν και πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, υποστήριζαν ότι μπορεί σύντομα να βλέπαμε τις λεπτομέρειες του νέου τίτλου, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που τελικά θα καθυστερήσει πολύ περισσότερο(ελπίζω όχι 15 χρόνια); Το WoW, πρόσφατα έχασε πρόσφατα περίπου 1.3 εκατομμύρια συνδρομητές, και το Titan θα πρέπει να είναι κάτι που θα διαφέρει και θα μπορεί να ανταγωνιστεί τους ανερχόμενους MMO τίτλους. Σύμφωνα με τον ομιλητή της Blizzard, Shon Damron: "Φτάσαμε σε ένα σημείο που πρέπει να κάνουμε μερικές μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό και στην τεχνολογία του παιχνιδιού. Χρησιμοποιούμε αυτή την ευκαιρία για να μεταθέσουμε κάποιες από τις πηγές μας σε άλλα project, ενώ η κύρια ομάδα προσαρμόζει την τεχνολογία και τα εργαλεία μας στις αλλαγές αυτές."

Τα project στα οποία μεταφέρθηκε το προσωπικό δεν είναι άλλα από τα World of Warcraft, Blizzard All-Stars(το MOBA της Blizzard με χαρακτήρες από όλα τα IP της), το expansion του Diablo III, διάφορα cinematics και φυσικά το Battle.net.

<center>[img_ALT=Project Titan: Επανεκκίνηση και στόχος το 2016]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture10634.jpg[/img_ALT]</center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως πάει θα χάσει αρκετά εκατομμυριάκια χρήστες ακόμα ;) Κούρασε το WoW και πιστεύω ότι δεν έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει και ως συνέπεια δεν θα έχει εξέλιξη.

Αυτή την στιγμή παίζουν πάρα πολλά αξιοσημείωτα MMO, και το πιο δυνατό θα λέγεται Skyrim :T:

Link to comment
Share on other sites

To Elder Scrolls MMO θα είναι καλό. Το έπαιξα το WoW για 2 μήνες. Κουράστηκα. Στο τέλος είχε καταλήξει ρουτίνα. Έχει ακόμα κάποια καλά στοιχεία, αλλά σαν περιεχόμενο δεν έχει κάτι καινούριο, κατά τη γνώμη μου

Link to comment
Share on other sites

Και ταυτόχρονα με όσα λέτε και γράφει το άρθρο ας μην ξεχνάμε ότι:

Το titan ΠΟΤΕ δεν ανακοινώθηκε επίσημα και φυσικά ποτέ δεν είχε release date, παρά φήμες και μια επιβεβαίωση ότι υπάρχει και το δουλεύουν και ίσως να βλέπαμε κάτι αλλά όχι gameplay στην φετινή blizzon. Δεν ξέρουμε τίποτα πέραν του ότι είναι mmo!

Το titan δεν είναι αντικαταστάτης ή συνέχεια του wow.

Οι χαμένοι συνδρομητές του wow είναι κυρίως από την Ασία όπου χωρίς υπερβολή βγαίνουν 3-4 mmo (f2p κυρίως) την βδομάδα!

Το wow δεν πεθαίνει, το mop είναι το καλύτερο expansion συνολικά που βγήκε ποτέ για το παιχνίδι μέχρι τώρα. Ξέρει κανείς ποιο είναι το 2ο συνδρομητικό mmo και πόσους χρήστες έχει;

Τα mmo γενικά, ακόμα και τα σάπια, δύσκολα πεθαίνουν aka κλείσιμο server - δεν μπορείς να παίξεις πια, πόσο μάλλον το wow...

Οποιοδήποτε νέο mmo είναι απειλή για το player base των τωρινών, όπως και αυτά ήταν πριν βγουν αλλά μας αρέσει να τα αποκαλούμε wow-killers!

AoC, warhammer, Lotr online, ff online, aion, swtor, tera μερικά από τα mmo που είχαν τρελό hype στην αρχή αλλά κοιτώντας τα σήμερα είναι σαν παιχνίδια 2η κατηγορίας!

Όσο για το elder scrolls, ΔΕΝ είναι skyrim, παρόλα αυτά είναι αρκετά υποσχόμενο. Το αναφέρω αυτό για θα έχουμε φαινόμενα του στιλ: "μα γιατί το έκαναν ετσι το skyrim ήταν πολύ καλύτερο" αφού κυκλοφορήσει και δούμε άλλα από αυτά που "κακός" περιμέναμε! Το ένα είναι single player και το άλλο mmo.

Και για όσους θέλουν ένα πιο fantasy mmo ας ρίξουν μια ματιά στο wildstar!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Το Wildstar το περιμένω κι εγώ. Επίσης το Neverwinter μου άρεσε όσο το δοκίμασα. Για το WoW τώρα θα διαφωνήσω(προσωπική άποψη πάντα). Το Pandaria ήταν όντως καλό, αλλά δεν παρέκλινε και πολύ από το στυλ και τη φιλοσοφία του τίτλου. Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει πια άλλο συνδρομητικό(εκτός από το Final Fantasy XIV που πρόκειται να ξαναβγεί). Μετά από τόσα χρόνια έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνεις μέσα στο παιχνίδι, αλλά είναι όλα τα ίδια, επίσης το art-style αυτό δεν με τραβάει πλέον. Δεν λέω ότι ήταν κακό, απλά με έκανε να το βαρεθώ. Θέλω κάτι καινούριο, αλλά και στα υπόλοιπα δεν βρήκα κάτι που να με τραβήξει τόσο πολύ. Δοκίμασα και το Guild Wars 2 αλλά μου φάνηκε ότι στα έδινε όλα πολύ εύκολα, με το να σε βάζει από νωρίς σε end-game περιεχόμενο, οπότε το περιμένω κι αυτό να αναπτυχθεί λίγο παραπάνω και το ξαναπιάνω αργότερα

Link to comment
Share on other sites

Αυτη η Blizzard εχει βγαλει τοσα λεφτα απο παντου και αντι να τα επενδυσει σε κατι καλο πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες. Μπορει αυτη η κινηση βεβαια να ειναι πιο εξυπνη και να αλλαξει τα κατεστημενα αφου μεχρι το 2016 θα εχει χασει ποσους subscribers συμπεραλαμβονομενου και εμενα και να προσπαθησει να υλοποιηση καμια καλη ιδεα.

Link to comment
Share on other sites

Update 02/08/2013

Επειδή δεν πρόκειται να δούμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το Titan ακόμα, ας αρκεστούμε στα λίγα και καλά που μας ανακοινώνει η Blizzard. Σε conference call με την Activision, χθες, ο Michael Morhaime επιβεβαίωσε ότι δεν συζητάνε ακόμα για το Titan, είπε όμως ότι θα ακολουθήσουν μια διαφορετική πορεία από το World of Warcraft. Συγκεκριμένα δήλωσε πως: "Βρισκόμαστε στη φάση της επιλογής μιας νέας κατεύθυνσης για το project και προσπαθούμε να οραματιστούμε πως θέλουμε να είναι το game αυτό." και συνεχίζει λέγοντας ότι: "Αν και δεν μπορούμε να πούμε λεπτομέρειες, δεν θα είναι ένα MMO βασισμένο σε συνδρομές." Εκτός από το οικονομικό κομμάτι του νέου τίτλου, ο Morhaime ανακοίνωσε επίσης ότι η Blizzard δεν έχει θέσει ακόμα κάποιο release date για το Titan.

Link to comment
Share on other sites

ενα πραμα σαν το μετρό της 8εσσ/νικης θα ειναι το project titan....

Κανονικα χαχαχα!!

Όπως είπαν και παραπάνω καλό 2026…

…πάει το μεγαθήριο Blizzard..λιώνει!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now