GoriLLakoS

HwBox & OCZ Giveaway: Απαντήστε και Κερδίστε έναν OCZ Vertex 3.20 240GB!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HwBox & OCZ Giveaway: Απαντήστε και Κερδίστε έναν OCZ Vertex 3.20 240GB!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354dffb8705c92f.jpg[/NEWS_IMG]Τα Solid State Drives έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον δεν υπάρχει high performance pc, το οποίο να μη περιλαμβάνει ένα SSD ο οποίος θα φιλοξενεί το λειτουργικό σύστημα. Πηγαίνοντας λίγα χρόνια πίσω, παρατηρούμε πως αυτό το εξωτικό για την εποχή εξάρτημα, έχει γίνει πλέον mainstream. Ο κύριος λόγος της διάδοσης των Solid State Drives είναι αρχικά οι επιδόσεις. Με επιδόσεις που πολλές φορές ξεπερνούν αυτές των μηχανικών δίσκων κατά 50 φορές, όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη, δεν χρειάστηκε κάτι άλλο για να κερδηθεί η αγορά των enthusiast χρηστών. Δεν ήταν όμως αυτός ο μοναδικός λόγος που πλέον κάθε pc φέρει και ένα solid state drive. Η χαμηλή κατανάλωση, οι αντικραδασμικές ιδιότητες αλλά και το κόστος κτήσης που συνεχώς χαμηλώνει, συνέβαλαν όλα μαζί στο να διαδοθούν ακόμα πιο γρήγορα τα drives νέας γενιάς.

Τον προηγούμενο μήνα λοιπόν δοκιμάσαμε τον OCZ Vertex 3.20 240GB εδώ! Σήμερα και μέχρι τις 25/06 στις 23:59:59 έχετε την ευκαιρία να τον κάνετε δικό σας γράφοντάς μας σε ένα απλό post τι προγράμματα θα εγκαθιστούσατε εάν τον κερδίζατε!

Όλοι έχουν δικαίωμα για μια συμμετοχή εκτός του HwBox Staff και η κλήρωση θα γίνει στις 26/06 μέσω του random.org όπως κάνουμε σε κάθε διαγωνισμό μας!

[MAG_FULL=HwBox & OCZ Giveaway: Απαντήστε και Κερδίστε έναν OCZ Vertex 3.20 240GB!]

http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture12636.png[/MAG_FULL]

Ευχαριστούμε την OCZ για την παραχώρηση του δώρου. Μπορείτε να δείτε την σελίδα του προϊόντος εδώ!

Adobe Master Suite CS6 , solidwork 2013, ms office 2013, windows 8, autocad ,opera, mozila, firefox, 4m ,Backtrack 5,skype,netbeans ,oracle virtualbox, Macromedia Dreamweaver 8.0, GTA 4, mafia 2

Link to comment
Share on other sites

win7/sony vegas/adobe premier/after effects/hdsentinel/bf3/lineage2/cs/skyrim online(τον δεκεμβρη : D)/steam/AVIrecomp/Firefox/speedfan/skype

καλη επιτυχια παιχτες : D

Link to comment
Share on other sites

Linux Debian Testing, Libreoffice, firefox, thunderbird, skype, gimp, inkscape, eclipse. Στον 240άρη βέβαια θα έβαζα και άλλα , λόγω του άπλετου χώρου (τώρα την κουτσοπαλεύω με έναν 64άρη :P)

Link to comment
Share on other sites

Windows 7, Adobe Creative Suite, Traktor, FL Studio, Cyberlink Power Director, και όλα τα βασικά essentials... Μετά από Games: Τα crysis, το GTA IV, Hitman Absolution, Far Cry 2, Far Cry 3, Minecraft, Dirt 2, Dirt 3, F1 2012 και άλλα πολλά!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now