p_under

Nvidia GeForce GTX 760: Mid-range King!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Nvidia GeForce GTX 760: Mid-range King!]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]Η Nvidia ανακοίνωσε την νέα mid-range λύση της για την νέα GTX 700 series. H GeForce GTX 760 είναι ο διάδοχος της GeForce GTX 660 και εκτοπίζει την GeForce GTX 660 Ti από την μεσαία κατηγορία. Υπόσχεται να σας αφήσει δυνατές συγκινήσεις με τις επιδόσεις της σε κάθε καινούργιο τίτλο της αγοράς. Οι gamers, entusiasts και overclockers επωφελούνται ιδιαίτερα από την GTX 760 καθώς προσφέρει 3-Way και 4-Way SLI support και μεγάλο overclocking headroom.

Βασίζεται στον ίδιο πυρήνα με την GTX 770 - τον γνώριμο 28nm GK104 Kepler core και διαθέτει 1.152 CUDA cores, 96TMUs, 32ROPs, 2GB GDDR5 ποσότητα μνήμης και 256-bit memory interface. Επίσης η Νvidia έδωσε την άδεια στους GPU vendors να υλοποιήσουν non-reference, factory-overclocked παραδοχές με memory chips μέγιστης χωρητικότητας 4GB. Οι χρονισμοί της νέας GTX 760 ανέρχονται σε 980MHz core clock - 1.033MHz GPU Boost και 1.502MHz memory clock (192GB/s bandwidth).

Τέλος, η διαθεσιμότητα ξεκινάει από σήμερα με την εταιρία να ακολουθεί μια αρκετά ενδιαφέρον τιμολογιακή πολιτική. Η GeForce GTX 760 κοστίζει $249.99, ενώ οι factory-overclocked εκδόσεις περίπου στα $300. Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με reviews με reference, custom, SLI και factory-overclocked GPUs για να πάρετε μια γεύση από τις επιδόσεις.

<center>

[img_ALT=Nvidia GeForce GTX 760: Mid-range King!]http://www.hwbox.gr/members/1120-albums123-picture13111.jpg[/img_ALT]

</center>

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Τιμή λουκουμάκι μου φαίνεται εμένα εκτός και άν θεωρούμαι τρελός. Εν τω μεταξύ γουστάρω κάργα να βλέπω τέτοια thread γιατί πάντα προκύπτει το τελευταίο τους κομμάτι να έχει όλες τις εταιρειούλες και τις υλοποιήσεις τους σε review ΜΑΖΕΜΕΝΑ. Πορτοφόλια με περιεχόμενα να υπάρχουν και να έχουμε εσάς τους παλίκαρους να μας μπερδεύετε ευχάριστα με δίλιμμα και τρίλιμμα στην επιλογή :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now