GoriLLakoS

Vmods 8800 GTS 320mb

Recommended Posts

Τα σημεία που μετράμε το Vcore και το Vdimm της κάρτας φαίνοναι στην photo:

3.jpg

Για να αυξήσετε το Vdimm στην κάρτα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε pencil mod είτε μια μεταβλητή αντίσταση 20K ohms (τρίμμερ) όπως δείχνει η παρακάτω photo:

2.jpg

Η αρχική αντίσταση είναι 538ohms, οπότε μειώνοντας της κατά 10ohms η τάση θα αυξηθεί κατα 0.05v.

Για το Vcore τώρα, επειδή η αντίσταση είναι πολύ μικρή, είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει το mod με Pencil mod.Οπότε θα χρειαστεί να κολλήσουμε μια μεταβλητή αντίσταση 500 ohms στο σημείο της παρακάτω φωτογραφίας και σε ένα σημείο με γείωση.Ρυθμίστε την αντίσταση στην μέγιστη αντίσταση και αρχίστε να μειώνετε σιγά σιγά την αντίσταση ωστέ να αυξήσετε την τάση στον πυρήνα.

1.gif

Πηγή

Link to comment
Share on other sites

Thread resurrection!

Τo pencil mod κάνει την ίδια δουλειά με το trimmer ή όχι;

Sofo no way ρει. Mod the bitch, έχει αρκετά εύκολες μόντες η 320άρα σε σχέση με τόσα και τόσα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ;)

Link to comment
Share on other sites

σκέφτομαι να κάνω την πατέντα με την τάση στις μνήμες. Πόσο να ανεβάσω την τάση ώστε να είναι στα επιτρεπτα επίπεδα και να μην κινδυνεύει η κάρτα? Εχω την bfg 8800gts 640 και την εχω ανεβάσει πυρήνας 513->700 μνήμη 792->975 shader 1188->1575. Θα κάνω το κόλπο με το μολύβι καθώς αν και εχω τα σύνεργα για να κολλήσω την με μεταβλητη αντίσταση δεν νιώθω έτοιμος να κάνω τέτοια διαδικασία. Αλλάζω επομένως την αντίσταση για την μνήμη. Θα πάρω παραπάνω συχνότητα στη μνήμη με το ρεύμα που Θα κερδίσω? Η κάρτα είναι υδροψυκτη και τπ μπλοκ ψυχει και τις μνημες( και το τσιπσετ της αν δεν κανω κανενα λαθος)

Link to comment
Share on other sites

Ωραία φίλε μου ευχαριστώ αλλά θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις μέχρι τι τάση μπορώ να την δουλέψω χωρίς πρόβλημα? Δηλαδή πόσες φορές μπορώ να αφαίρεσω 10κ από την αντίσταση προτού την φτάσω σε επικίνδυνο σημείο?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now