MetallicGR

Έρχεται το φθηνό iPhone!

Recommended Posts

Σε τι αξίζει παραπάνω στο browsing, ή μιλάς για το UX? Τι το παραπάνω έχει το ipod από άλλο αντίστοιχο tablet.

Άμα δεν έχει 10άρα Retina οθόνη για να βλέπει το instagram ο παστελ, δεν μπορεί!

Link to comment
Share on other sites

To ipad, indeed παίζει μόνο του. Ακόμα. Τουλάχιστον με ότι έχω δει μέχρι στιγμής σε android.

Τα in ear της Apple είναι από μέτρια μέχρι "φθηνά".

Τα ipod είναι ΟΛΑ για κλάματα γιατί σε υποχρεώνουν στον καρκίνο που λέγεται itunes. Τα "εναλλακτικά" sw μπάζουν αρκετά.

Τα unibody MBP είναι από τα τρελά highlights της Apple μιας και έσπρωξε την βιομηχανία σε κάτι που αλλιώς δεν θα βλέπαμε (κοστίζει άπειρα το unibody). Και έχει ανάγκη από τέτοια invent η apple γιατί μας έχει πεθάνει στο reinvent την τελευταία δεκαετία.

Σκόρπιες σκέψεις από χρήστης Windows/Debian και κάτοχο apple προϊόντων από τότε που ήταν ασπρόμαυρα... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά, επειδή fanboy δεν υπήρξα ποτέ (μου λείπει το γονίδιο) και επειδή έχω δουλέψει σε διάφορες πλατφόρμες οπότε δεν νιώθω πιο οικεία κάπου (αν και με θεωρώ Windows-perspective άτομο) τόσο ώστε να μεροληπτώ, δεν με πειράζει ούτε το επιθετικό marketing, ούτε το lifestyle που πουλάει η Apple. Ούτε το premium στις τιμές της - που αν δεν σου αρέσει κανείς δεν σου βάζει όπλο στον κρόταφο να το πληρώσεις.

Το μόνο που μου την σπάει στην Αpple είναι ότι τα τελευταία χρόνια - λόγω επενδυτών και τρελής κερδοφορίας - ενώ έχει άπειρα χρήματα, δεν δίνει λεφτά στην καινοτομία. Προτιμάει να γυαλίζει τα iphone και να σχεδιάζει εικονίδια από το να τα χώσει σε καινοτομία και "βρώμικο" development, που μπορεί να μην δώσει φράγκα στο επόμενο εξάμηνο, αλλά μπορεί να μας πάει στον Άρη σε 10 χρόνια.

Να το θέσω αλλιώς, αν η IBM, η Dell, η Microsoft, η Xerox, η παλιά Apple και όλες αυτές οι genesis εταιρίες τους χώρου, ακολουθούσαν το μοντέλο που ακολουθεί σήμερα η Apple, θα ήμασταν ακόμα στο 1970 και ο sofos θα clockαρε λάμπες :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχουν cohones φίλε Caution, όλο μόστρα είναι με fancy guis και περιτυλίγματα, καμιά σχέση με τους πραγματικούς Τιτάνες της καινοτομίας, ομολογώ όμως οτι πραγματικά προσφέρουν το "συνολικό πακέτο "στα προϊόντα τους, η Μικρομαλακή και η Intel άργησαν να ξυπνήσουν και μπορεί να είναι αργά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now