Recommended Posts

Γεια σας και πάλι παιδιά :)

Σκέφτομαι την αγορά ενός εκ των παραπάνω monitors (κυρίως η εμφάνιση με τράβηξε περισσότερο), μήπως θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, διότι δεν βλέπω κάτι το τόσο διαφορετικό που να δικαιολογεί την διαφορά στις τιμές του, ευχαριστώ :)

T27B750EW

S27B750V

Link to comment
Share on other sites

Πέρα το ότι ηΤ27Β750ΕW χρησιμοποιείται και σαν τηλεόραση υπάρχει κάποια άλλη διαφορά?Η χρήση που θα κάνω στο monitor είναι αποκλειστικά για το PC, οπότε αν είναι μόνο αυτή η διαφορά είμαι ok :)

Τι θα μου πρότεινες caution στις 27inch?

Link to comment
Share on other sites

Κάτι με IPS πάνελ -> Msystems.gr - Προϊόντα - LG Electronics 27MA43D-PZ 27¨ Wide LED IPS θα έλεγα. Το καταλαβαίνω ότι η άλλη σου άρεσε περισσότερο design-wise αλλά δεν αξίζει να πληρώσεις ένα χειρότερο panel μόνο και μόνο για τα looks.

Πόσο μάλλον που οθόνες, δεν αλλάζεις και κάθε μέρα...

Link to comment
Share on other sites

Τι διαφορά θα δω με το IPS panel?Συμφωνώ μαζί σου ότι οθόνη δεν αλλάζεις κάθε μέρα αλλά πραγματικά με ενδιαφέρει η εμφάνιση,αν έχει όμως τόσο διαφορά στην απόδοση ας πούμε τότε ok,έχω δει από LG και αυτή: LG 27EA73LM-P | Skroutz.gr η οποία έχει IPS

Link to comment
Share on other sites

Γωνίες θέασης και χρώματα, είναι IPS > TN.

Αν αγοράσεις την Samsung θα σου φανεί "μια χαρά" αλλά όταν μετά δεις IPS, θα ξενερώσεις από την διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Περα απο design τπτ η samsung +1000 για ips! Προσωπικα ουτε στον εχθρο μου δεν θα πρότεινα samsung για οθονη. Τα πανελ της samsung ειναι απαραδεκτα (βλεπε apple forums για κιτρινιλα και eyestrain πονοκεφαλο κλπ).Θα σου ελεγα για dell h asus με ips panel αλλα ξεφευγουν λιγο στη τιμη, αλλα απ την αλλη πληρωνεις και την ποιοτητα κατασκευης + extra filtres για να μην εχεις προβλημα με τα ματια σου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ήξερα για την διαφορά μεταξύ IPS και TN, ευχαριστώ για την πληροφορία παιδιά :)

Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν τόσο οι γωνίες θέασης η αλήθεια είναι αλλά τα χρώματα σίγουρα ναι, όσο αναφορά στα χρώματα πιστεύετε η διαφορά θα είναι μεγάλη σε σύγκριση με τη samsung?

Αυτή είναι καλύτερη από αυτή?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now