Nickzzz

Intel 8-series chipsets: Η διορθωμένη έκδοση καταφθάνει τον Σεπτέμβριο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel 8-series chipsets: Η διορθωμένη έκδοση καταφθάνει τον Σεπτέμβριο]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Πριν καιρό είχαμε κάνει αναφορά για την ανακάλυψη ενός bug στα καινούργια chipset της νέας σειράς 8 από την Intel, που εμπόδιζε τις συνδεδεμένες USB 3.0 συσκευές να λειτουργήσουν κανονικά μετά από επαναφορά από την κατάσταση αδράνειας S3 (suspend-to-RAM). Η ανακάλυψη του bug έγινε σχετικά αργά ώστε να προλάβει η εταιρία να κάνει αλλαγές στα chipset της. Έτσι λοιπόν οι πρώτες μητρικές LGA 1150 κυκλοφόρησαν με το παλιότερο C1 stepping, ενώ η κυκλοφορία του βελτιωμένου C2 stepping θα γινόταν μέσα στο τρίτο ή το τέταρτο τρίμηνο του 2013. Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές του site DigiTimes η νέα έκδοση είναι έτοιμη και οι νέες μητρικές θα κάνουν την εμφάνιση τους στις αγορές μέσα στον Σεπτέμβριο.

[img_ALT=Intel 8-series chipsets: Η διορθωμένη έκδοση καταφθάνει τον Σεπτέμβριο]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums126-picture13912.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Και να είχαν ανταγωνισμό να πεις πως υπάρχει κάποιος λόγος να βιάζονται..καλό το κέρδος αλλά πρέπει να σκέφτονται λίγο παραπάνω και τους πελάτες της..:)

Link to comment
Share on other sites

Δεν μιλάω προσωπικά για μένα Αντώνη το ότι είμαι κολλημένος intelas δεν σημαίνει ότι είναι όλος ο κόσμος! Δεν θα αγοράσω το +5%!

αλλιως πάρε AMD που σκέφτεται τον πελάτη .

Μπα ρε, δεν παίζει...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now