MetallicGR

CoolerMaster V8 GTS: Νέα ψύχτρα με Vapor Chamber Cooling

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CoolerMaster V8 GTS: Νέα ψύχτρα με Vapor Chamber Cooling]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f3d021d18676.jpg[/NEWS_IMG] Η CoolerMaster, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της V8 GTS, μιας καινοτόμας ψύχτρας για επεξεργαστές που εντάσσεται στις κορυφαίες του είδους της αφού προσφέρει ένα Vapor Chamber σύστημα σε αντίθεση με τα "απλά" heatpipes μειώνοντας κατακόρυφα τις παραγόμενες θερμοκρασίες και αυξάνοντας το overclocking headroom. Η κύρια πηγή έμπνευσης της CM είναι, όπως προδίδει και το όνομά της, οι κινητήρες V8 των muscle αυτοκινήτων, σήμα κατατεθέν της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η ψύχτρα συνδυάζει το σύστημα Vapor Chamber που βλέπουμε κυρίως σε κορυφαίες κάρτες γραφικών, με μια τριπλή συστοιχία πτερυγίων (fin array) αυξάνοντας την παρεχόμενη επιφάνεια ενώ συνοδεύεται από 2 ανεμιστήρες των 140mm οι οποίοι έχουν κόκκινα LED's τα οποία διαχέονται μέσα απ' το καπάκι, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Επίσης, χρησιμοποιούν μια βελτιωμένη τεχνολογία ρουλεμάν (POM) που προσφέρει έως και 160,000 ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας! Είναι συμβατή με όλους τους γνωστούς τύπους socket όπως: Intel LGA 2011, 1155, 1156, 1150, 1366, 775 και AMD AM2, AM3, AM3+, FM1, FM2.

Τέλος, η διαθεσιμότητα της V8 GTS θα ξεκινήσει τον Αύγουστο σε Αμερική και Καναδά ενώ αναμένουμε την διαθεσιμότητα, καθώς και την προτεινόμενη τιμή της στην Ευρώπη.

[img_ALT=CoolerMaster V8 GTS: Νέα ψύχτρα με Vapor Chamber Cooling]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums187-picture13916.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=CoolerMaster V8 GTS: Νέα ψύχτρα με Vapor Chamber Cooling]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums187-picture13917.png[/img_ALT]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

έχει δυο κοινά με τα muscle cars είναι ογκώδης και βάρια :hehe:

στα συν το πλαστικό καπάκι στο οποιο μπορείς να "παιξεις " με στόκους κλπ και να φτιάξεις ενα καπάκι απο μοτερ .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now