katsu

Homeworld - HD remake των original τίτλων από τη Gearbox!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Homeworld - HD remake των original τίτλων από τη Gearbox!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461506901b498ce7.png[/NEWS_IMG]Μετά το οριστικό κλείσιμο της THQ, όλα τα IP τέθηκαν σε δημοπρασία. Ένα από αυτά, το διάσημο space RTS Homeworld, έφτασε στα χέρια της Gearbox Entertainment στην τιμή των 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων, απόφαση που πάρθηκε μετά από προσωπική παρακίνηση του chief creative officer της Gearbox, Brian Martel. Κατά τις διάρκεια της Penny Arcade Expo στην Αυστραλία, χθες ανακοινώθηκε από τη Gearbox, ότι πρόκειται να διασφαλίσουν το μέλλον της σειράς, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται στο μέλλον να δούμε κι άλλα instalation να προστίθενται στην οικογένεια. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι αρχικά στόχος είναι τα HD remake των Homeworld 1 και 2(άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα περιλαμβάνεται και το expansion Cataclsm). Εκτός όμως από τα remake, στοχεύουν και στη διάθεση στο κοινό, σε digital release και των original games στα PC. Περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

<center>Το πρώτο Homeworld της Relic Entertainment, κυκλοφόρησε το 1999 στα PC, ενώ το sequel Homeworld 2, μερικά χρόνια αργότερα το 2003.

[img_ALT=Homeworld - HD remake των original τίτλων από τη Gearbox!]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture14057.jpg[/img_ALT]</center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now