katsu

Watch Dogs - Νέες πληροφορίες από τη Ubisoft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Watch Dogs - Νέες πληροφορίες από τη Ubisoft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461506901b450c8e.png[/NEWS_IMG]Το είδαμε πριν την Ε3. Το είδαμε και στην Ε3. Το βλέπουμε και μετά και το περιμένουμε με αγωνία. Ο λόγος γίνεται για το νέο διαμάντι της Ubisoft, με τίτλο Watch Dogs. Ένα παιχνίδι που μας βάζει στο ρόλο του hacker, σε ένα κόσμο όπου όλα ελέγχονται από υπολογιστικά συστήματα, όπως ακριβώς και ο δικός μας.

Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε στο Σικάγο, όπου όλα, και οι προσωπικές πληροφορίες, ρυθμίζονται από ένα σύστημα γνωστό ως Central Operating System (ctOS). Εμείς παίρνουμε το ρόλο του Aiden Pearce, ενός επίδοξου hacker, ο οποίος από την παλάμη του χεριού του μπορεί να διεισδύει και να ελέγχει οτιδήποτε γύρω του μέσα στην πόλη και να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του αλλά και να διαφύγει τις αρχές.

Αν και το θέμα ασχολείται με ένα κόσμου όπου όλα είναι συνδεδεμένα και διαρκώς online, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας δεν θα απαιτείται συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο για να καταφέρουμε να απολαύσουμε το νέο game. Επίσης, ανακοινώθηκε και η Limited Edition για όσους θέλουν και μπορούν να διαθέσουν τα 130$ τα οποία πρόκειται να κοστίζει. H έκδοση αυτή θα περιέχει:

  • Μία SteelBook συλλεκτική θήκη με artwork των DedSec

  • To official soundtrack του τίτλου μαζί με το original score του συνθέτη Brian Reitzell (Lost in Translation, The Bling Ring,Hannibal)

  • Ένα 80σέλιδο artbook με σκληρό εξώφυλλο

  • Η μάσκα του Aiden Pearce

  • Ένα αγαλματίδιο του Aiden, ύψους 9 ιντσών

To Watch Dogs πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου 2013, για PC, Xbox 360, PS3, WiiU(αναμένετε όμως και στις κονσόλες νέας γενιάς).

[img_ALT=Watch Dogs - Νέες πληροφορίες από τη Ubisoft]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture14081.png[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by katsu
Link to comment
Share on other sites

No pre order! Είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις! Συνήθως μετά από κάποιο καιρό, πέφτουν οι τιμές. Όλο και κάποιο καλό game deal θα βρεις.

Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα καλούδια που έχει μια συσκευασία σε ένα παιχνίδι, όσο καλό και να είναι. Βέβαια το συγκεκριμένο θα το παίξω, no matter what

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά θα είσαι με την 7870 λογικά ρει ;)

Εγώ με την 5850 μου φαίνεται δεν θα είμαι και τόσο καλά... Ειδικά εφόσον κάποια στιγμή μες στο εξάμηνο ελπίζω να έρθει και το GTA V στα PCιά.

Link to comment
Share on other sites

<center>Για να σας γλυκάνω λίγο, ορίστε και το unboxing της DedSec Edition<center>

<center><iframe width="835" height="480" src="//www.youtube.com/embed/bIYLDbtK7aA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now