Hp2

Prevail 5K: Η PNY ανακοινώνει τον νέο της SSD!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Prevail 5K: Η PNY ανακοινώνει τον νέο της SSD!]http://reviews.hwbox.gr/news/pny.jpg[/NEWS_IMG]H PNY Technologies, κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής λύσεων μνήμης, απεικόνισης και γραφικών, παρουσίασε σήμερα τον κομψό και ανθεκτικό SSD Prevail 5K, τον τελευταίο της νέας σειράς της PNY που έχει σχεδιαστεί για την υψηλής απόδοσης αγορά των επιχειρήσεων. Όπως και οι προκάτοχοί του, ο SSD Prevail 5K της PNY παρέχει έναν σταθερό συνδυασμό απόδοσης, τιμής και την αντοχής.Ο PNY SSD Prevail 5K είναι εξοπλισμένος με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, όπως eMLC NAND μονάδες μνήμης. Αυτή η μονάδα δίσκου έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όπως CAD/CAM σταθμούς εργασίας ή επεξεργασία βίντεο, RAID server αποθήκευση ή cloud computing.

Άμεσα οφέλη για σταθμούς εργασίας

Οι επαγγελματίες, όπως μηχανικοί και σχεδιαστές, έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις για την αξιοπιστία και την απόδοση κατά τη χρήση των πιο πολύπλοκων εφαρμογών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι άλλα συμβατικά HDDs εμφανίζουν πρότυπες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής, ο PNY SSD Prevail 5K εμφανίζει γρηγορότερες, πιο ισχυρές ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής.

Διαθεσιμότητα

Ο PNY SSD Prevail 5K είναι διαθέσιμος σε 120 GB, 240 GB και 480 GB από το δίκτυο λιανοπωλητών της PNY.

<center>[img_ALT=Prevail 5K: Η PNY ανακοινώνει τον νέο της SSD!]http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture14644.jpg[/img_ALT]</center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now