Vasilis 07

PSU για σύστημα με i7 4770k

Recommended Posts

Το σύστημα θα αποτελείται από Asus Z87 Sabertooth4*4GB RAM Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 Mhz CL9 XMP7950 Vapor X 3GB3 HD* 2TB Green (μελλοντικά θα μπεί και 4ος 4ΤΒ)1 SSD Samsung 830 256GBCorsair 600TΣκεφτόμουν να πάω σε μικρότερο 650W, από αυτό που έχω στο σύστημα της υπογραφήςΑλλά επειδή θέλω full modular κλείνω εδώ Corsair ΑΧ760 PSU :: Corsair Power Supply 760W ATX 24 pin AX CP-9020045-EU Active-PFC Retail - Visionstudio.grΥπερβολή λέτε ? Αναμένεται το επόμενο διάστημα κάτι νεότερο που να αξίζει να περιμένω ?

Link to comment
Share on other sites

Είναι ποοοολύ μεγαλύτερο wattage απ' ότι χρειάζεσαι στα αλήθεια.

Αλλά αν είσαι οκ με την τιμή, είναι απίστευτη και η εγγύηση, οπότε σίγουρα θα το κρατήσεις για πολύ καιρό :)

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι τα HX έχουν τον βλαμμένο semi passive τρόπο για το fan και θα σου σπάσει τα νεύρα αν πας για ήσυχο built.

Προσωπικά δεν συμπαθώ τα modular και θα πήγαινα με ακριβώς τα μισά χρήματα σε αυτό -> PSU :: XFX Power Supply 650W ATX 24 pin Core Edition PRO650W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr αλλά αφού θες modular, ίσως αυτό PSU :: XFX Power Supply 750W ATX 24 pin Pro Series XXX Edition P1-750X-XXB9 Active-PFC Retail - Visionstudio.gr ;

Δεν είναι full, αλλά θέλεις full; Και αν, γιατί;

Link to comment
Share on other sites

Θέλω full modular και για εμφάνιση. Στα άλλα τα καλώδια είναι καρνάβαλος (φαίνονται κόκκκινα-κίτρινα-μπλε στο 24πινο κτλ). Ειδικά στο AX760 είναι όλα μαύρα και δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτε άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Ε αν είναι κρίσιμο κριτήριο αυτό, κοιτάς για Corsair και νομίζω για κάποια από τα ακριβά Cooler Master που είχαν τα ίδια all black καλώδια. Και πληρώνεις το premium.

Όρμα στο AX - νομίζω ότι είχε παιχτεί και προσφορά για το μικρό AX i στο amazon.co.uk αλλά τώρα με την νέα πολιτική στα μεταφορικά δεν πρέπει να συμφέρει, μάλλον.

:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now