katsu

CryEngine - Απολαύστε το demo της νέας έκδοσης

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CryEngine - Απολαύστε το demo της νέας έκδοσης ]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524fc54.png[/NEWS_IMG]Far Cry, Crysis, Aion. Διαφορετικά games που όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Μοιράζονται την ίδια μηχανή γραφικών. Μπορεί να είναι διαφορετικές εκδόσεις της αλλά παραμένει η ίδια παλιά, καλή μηχανή της μαμάς Crytek.

Μα φυσικά η CryEngine. Αν σας αρέσει ο τρόπος που κάνει τα παιχνίδια πιο ζωντανά, τότε ετοιμαστείτε για την καινούρια έκδοσή της.

Με το Crysis 3, ήρθαμε σε επαφή με την CryEngine 3. Όμως μην περιμένετε την CryEngine 4, σαν όνομα μόνο τουλάχιστον. Αυτή τη φορά η εταιρία αποφάσισε να καταλήξει σε μια πιο λακωνική ονομασία, ως απλά CRYENGINE. Η Crytek, ανακοίνωσε επίσης ότι οι ομάδες Engine Licensing και Research and Development συνεργάζονται ώστε να αυξήσουν τις δυνατότητες που θα μπορούν να εκμεταλλεύονται οι users της CryEngine καθώς: "από το 2009 που παρουσιάσαμε την CryEngine 3, την έχουμε αλλάξει τόσες πολλές φορές, με πολλές περισσότερες νέες δυνατότητες, που δεν είναι η ίδια μηχανή πια". Για να μην πολυλογώ, και μιας και θα είναι πιο παραστατικό και κατανοητό, ώρα για να απολαύστε το demo. Οι σκηνές που θα δείτε προέρχονται από το Crysis 3 και το Ryse: Son of Rome, ένα τίτλο του Xbox One.

<center><iframe width="835" height="480" src="//www.youtube.com/embed/vF1zjDSqPoo" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe><center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

</center></center>

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now