GoriLLakoS

Cooler Master: νέα σειρά κουτιών HAF Stacker

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Cooler Master: νέα σειρά κουτιών HAF Stacker]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f3d021d18676.jpg[/NEWS_IMG]Μόλις σήμερα η Cooler Master παρουσίασε δημόσια στους επισκέπτες της PAX Prime 2013 στο Seattle το πρώτο από μια νέα σειρά κουτιών με ονομασία "HAF Stacker".

Όπως καταλάβατε από την ονομασία της, η Cooler Master έχει "συνδέσει" δύο διαφορετικές σειρές κουτιών, συνδυάζοντας όλα τα καλά της σειράς HAF και της σειράς Stacker δημιουργώντας το πρώτο stackable "modtower" στον κόσμο με νέες δυνατότητες σε επεκτασιμότητα!

Το HAF Stacker είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά μοντέλα. Το HAF Stacker 935 που αποτελείται από το HAF 925 και το HAF 915R, το m-ITX HAF 915R και το m-ITX 915F. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει μοναδικά features και μπορουν να χρησιμοποιηθούν ώς stand alone κουτιά αλλά μπορουν να συνδιαστούν και μεταξύ τους μέσω ενός CM patent pending rail system και να δημιουργήσουν cases για κάθε γούστο, χρήση και φαντασία!

Η νέα σειρά κουτιών HAF Stacker θα είναι διαθέσιμη το Q4 2013 ενώ οι τιμές έιναι ακόμα άγνωστες.

[img_ALT=Cooler Master: νέα σειρά κουτιών HAF Stacker]http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture14784.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Cooler Master: νέα σειρά κουτιών HAF Stacker]http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture14783.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Cooler Master: νέα σειρά κουτιών HAF Stacker]http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture14785.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Cooler Master: νέα σειρά κουτιών HAF Stacker]http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture14786.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Cooler Master: νέα σειρά κουτιών HAF Stacker]http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture14781.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Cooler Master: νέα σειρά κουτιών HAF Stacker]http://www.hwbox.gr/members/5-albums76-picture14782.jpg[/img_ALT]

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

συγνώμη αλλα το διάβασα εδω και το διάβασα και στο fb της coolermaster .

συνδυάζοντας όλα τα καλά της σειράς HAF και της σειράς Stacker.

τα καλα της σειράς στακερ (για μένα )

ποιοτική κατασκευή

ποιοτικά υλικά (αλουμίνιο και μάλιστα χοντρό με ελάχιστο πλαστικό )

στιβαρή κατασκευή

όμορφο design

αφαιρούμενο mobo tray

πολλά 5,25 bays

από την άλλη βλέπω ενα κουτί το οποίο είναι ένα νέο haf με 2-3 ευκολίες

το ιδιο άσχημο

τίγκα στο πλαστικό

τίγκα στο mesh

φτιαγμένο από λεπτή λαμαρίνα (βαμμένη )

πιστεύω πως το stacker στο ονομα του κουτιού παραπέμπει στο ρήμα stack που στα ελληνικά σημαίνει σωρεύω .

περίμενα πολλά απο την coolermaster αλλα και αυτη σαν και άλλους εχει ριξει την ποιότητα στα κουτιά τις .

Link to comment
Share on other sites

Ειναι αθλιο οπως ολα τα haf..οποιος δεν ειχε στην κατοχη του ποτε στακερ απαγορεύεται να εχει κ αποψη..κριμα π χρησιμοποιησαν το ονομα ενός θρυλικου κουτιου για μια πλαστικη βλακεια..ειναι κ άσχημο!!. .:beer:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά μην κολλάτε στο όνομα.. Ok! Πολύ όμορφο το παλιό κλασικό Stacker αλλά δεν χρειάζεται πια και τόσο πάθος! Ούτως ή άλλως σε αυτό το case το "Stacker" στο όνομα είναι εκεί για να δηλώνει την δυνατότητα του case να στοιβαχτεί πάνω σε άλλα κομμάτια του case.

Άσχετα από το όνομα ( που προσωπικά δεν μου λέει κάτι ) εγώ θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στο case. Κατευθείαν αρνητικά σχόλια για την ποιότητα.. Καταλάβατε από την φωτογραφία ότι η ποιότητα του case είναι υποδεέστερη του παλιού Stacker.. Θυμάστε καλά το παλιό Stacker? Ήταν πανέμορφο αλλά είχε και αυτό αρκετά θέματα όσο αναφορά την ποιότητα.. Σίγουρα θα θυμάστε το πλαστικό στο front panel που οι αρμοί δεν είχαν και την καλύτερη συνοχή.. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για την ποιότητα πριν το δείτε από κοντά.. Το συγκεκριμένο case έχει ακριβώς τα ίδια υλικά κατασκευής με το HAF που όλοι ξέρουμε.. έχει κανείς παράπονο από την ποιότητα κατασκευής του? Στιβαρή κατασκευή, σκληρά πλαστικά και άπειρες δυνατότητες και προοπτικές για mods!

Το γούστο είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό.. Το "δεν μου αρέσει" είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, το "δεν υπάρχει ποιότητα κατασκευής" όμως για να δικαιολογήσεις το "δεν μου αρέσει" είναι λίγο λάθος.. Δεν άκουσα ένα ουσιαστικό επιχείρημα όσο αναφορά το σχεδιαστικό κομμάτι που να δικαιολογεί το "δεν μου αρέσει" ! Απλά, οι φανατικοί του Stacker περιμένατε κάτι τελείως διαφορετικό και απογοητευτήκατε από το τελικό αποτέλεσμα.. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικό! :D

Edit: Η μόνη διαφωνία που έχω με το όλο θέμα - και το αναφέρω επειδή το είδα στο Facebook - δεν είναι το "μοναδικό" case που μπορείς να καθορίσεις την διάταξη του Case. Αυτό ήταν και είναι πατέντα της Caselabs ή οποία δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να αυξήσει το μέγεθος του Case του προσθέτοντας πάνω ή κάτω ή πάνω και κάτω προσθήκες.

Edited by PinwmpireS
Link to comment
Share on other sites

βασικά γιαννη εμενα με πείραξε οτι λέγανε οτι θα πατάει κάτω ολα τα κουτιά που κυκλοφορούν ακομα γελαω :hehe:

νταξ στο ποιοτική κατασκευή ισως το παρά έκανα απλα οταν ο ανταγωνισμός παρουσιάζει κουτιά ανώτερα ενος haf και εσυ λες οτι θα τους πατήσεις κατω με ενα ακομα haf νταξ ακούγετε αστείο . πιστεύω οτι ολα θα παιχτούν στην τιμη .

Link to comment
Share on other sites

Πιο το νόημα να χτίζεις πύργο με συγκεκριμένο πλάτος (βάθος για μερικούς) και άπειρο ύψος; Στο παραμικρό κούνημα (λέγε με και σεισμό) θα πέσει...Σχεδιαστικά είναι ηλίθιο!

Link to comment
Share on other sites

Webbie, μάλλον δεν έχεις δει τι παίζει εκτός Ευρώπης από κουτιά. Ψάξε για Caselabs και LD και θα δεις ότι ο κόσμος αγαπάει τα Cases που είναι φτιαγμένα για Overkill Builds.

Αν σου φαίνεται ψηλό και άχαρο τότε αυτό από κάτω τι σου λέει.. :hehe: :hehe:

Caselabs_zps1cf135a6.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Ο καθένας Γιάννη βλέπεις αυτά που τον ενοχλούν και εγώ δεν αναφέρθηκα μόνο στην ποιότητα αλλά και στην εμφάνιση. Εμένα ας πούμε δεν με απασχολεί καθόλου το mod του κουτιού, αλλά με ενοχλεί αυτό που βλέπω, στα μάτια μου. Πως είναι δυνατόν να μην θυμόμαστε το ομορφότερο κουτί που είχαμε ποτέ?

Το ότι είναι coolermaster δεν μου λέει τίποτα..μόνο τα τροφοδοτικά της μου αρέσουν πλέον τίποτα άλλο :)

Link to comment
Share on other sites

Ρε πλάκα μου κάνεις; Το ίδιο είναι να έχεις ένα κουτί 0.2 x 1.5 m και το ίδιο να 0,8 x 1.5 m? Μου δείχνεις ανόμοια πράγματα, και γνωρίζω τι παίζει από ύψη και τα λοιπά, αλλά οι βάσεις (βάθος, ροδάκια και στηρίγματα) είναι εξίσου σωστά για να διατηρήσουν την ισορροπία του κουτιού.

Δες τη στατική πλευρά του θέματα και πες μου τι αντίσταση έχει αυτή η κατασκευή μπροστά σε μια πλευρική δύναμη. Επιπλέον, αν κάτω κάτω έχεις το μικρό κουτάκι, το κέντρο βάρους σηκώνεται ψηλότερα, με χειρότερα στατικά αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Στο θέμα της εμφάνισης - όπως βλέπεις και μόνος σου - δεν υπάρχει καμία συσχέτιση με το παλιό Stacker πέρα από το όνομα το οποίο όπως μπορείς να καταλάβεις ήταν εν μέρη Marketing Trick! Έκαναν τους πάντες να περιμένουν ένα remake του κλασικού Stacker.. Στο θέμα της ποιότητας είδες κάτι που δεν σου αρέσει? Τα 9/10 κουτιά που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά έχουν πάνω κάτω τα ίδια υλικά.. Δεν σου μιλάω για Lian Li και Silverstone που από τιμή και μόνο να το δεις φυσικά και έχουν καλύτερα υλικά. Αλλά δες Bitfenix, Thermaltake, NZXT, Corsair .. όλες έχουν τα ίδια υλικά. Λαμαρίνα - Πλαστικό - Mesh κτλπ αυτή είναι η αγορά Νίκο..

@ Webbie Αυτό τι σου λέει? Ίδιες αναλογίες με το Haf Stacker..

cl_sth10_04.jpg

Edited by PinwmpireS
Link to comment
Share on other sites

@Μπύρες (:hehe:), θες να μου πεις πως το CaseLabs έχει τα ίδια κέντρα βάρους με το Haf Stacker? Ή μήπως είναι από το ίδιο υλικό; Ή έχει την ίδια βάση (διάμετρος υποποδίων, κεντράρισμα κτλ.); Είναι σαν να λες ότι το Volvo των '80 αν το σήκωνες 20 cm πάνω από το έδαφος θα είχε την ίδια συμπεριφορά με το Atos στις στροφές.

Link to comment
Share on other sites

Adrian πραγματικά δεν ξέρω πως το έχεις μέσα στο μυαλό σου.. Είναι Case υπολογιστή ρε φίλε.. δεν είναι ούτε αμάξι ούτε καράβι.. Εκτός και αν σκοπεύεις να του βάλεις 4 ρόδες και να επιχειρήσεις ανάβαση στην Ριτσώνα..

Κέντρο βάρους, στατική αντίσταση, πλευρικοί άνεμοι.. Είναι θέμα Design φίλε, δεν είναι θέμα να μπαίνει καλά στις στροφές! :D

Link to comment
Share on other sites

Γιάννη 2 haf 932 έβαλα σε pc κολλητών μου ο 3ος πήρε το stacker 830 κάθε φορά που βλέπω τα haf λυπάμαι τα λεφτά που δώσαν! Εντάξει δεν ήταν κ ακριβά κουτιά για να συγκρίνονται με το στακερ αλλά είδα και στο cosmos τη ποιότητα του...προσωπικά με έχασε απο πελάτη ας βάλει και χάρτινα κουτιά πρόβλημά της! :hehe:

Παντως στο πως θα κουνιέται το κουτί δεν ξέρω αν έχει και ιδιαίτερο νόημα ρε Αντρεά. Καλά το λέει ο Γιάννης αμάξι είναι? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Το όλο θέμα είναι, αν το κουνήσω λίγο θα πέσει ή όχι; Εκεί προσπαθώ να σου εστιάσω τη προσοχή. Το Caselabs όσο και να το κουνήσω δεν θα πέσει επειδή έχει χαμηλό κέντρο βάρους, το haf είμαι σίγουρος ότι θα πέσει και θα γίνουν κομμάτια οι πυραμίδες του.

Edit: Το κουτί θέλω να το έχω στο γραφείο. Αν γίνει κάποιος σεισμός, δεν θέλω να το βρω κομμάτια παρέα με τις Dell που είναι δίπλα. Αν η βάση ήταν 30-40 cm να το δεχόμουν, με 20-25 αρνούμαι να το δεχτώ ως σωστό σχεδιασμό.

Link to comment
Share on other sites

Adrian, ακόμα και το Caselabs ρε φίλε με 2 ψυγεία στο επάνω compartment δεν είναι τόσο ευσταθές όσο νομίζεις.. Παρόλα αυτά όμως, δεν νομίζω ότι το φλέγον ζήτημα του συγκεκριμένου Case είναι η ευστάθεια του! Απλά δείχνει τόσο "δυσανάλογο" που το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ο άλλος ( αν έχει στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής ) είναι ότι έχει θέμα με την ευστάθεια του.. Δεν είναι κάτι που σε νοιάζει όμως.. Δεν είναι το Case που θα το πάρεις σε Lan Party, είναι το Case που θα το βάλεις στην θέση του και θα μείνει εκεί μέχρι να αποφασίσεις να το αλλάξεις.. Τώρα άμα γίνει σεισμός και ο σεισμός καταφέρει να ρίξει το case, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι το μοναδικό πράγμα που θα ρίξει ο σεισμός μέσα στο σπίτι..

Link to comment
Share on other sites

Καλά νταξ η συζήτηση έχει πάει σε άλλα επίπεδα!

Ο venisk, ο fanboy, ο απόλυτος, επιμένει όπως πάντα σαν γνωστό αγύριστο κεφάλι που είναι :hehe:

Κρητικέ, εμένα το Stacker δεν μου άρεσε ποτέ. Τα θεωρούσα και τα 2 πολύ ογκώδες και άχαρα.

Ο Webhunter έχει γράψει σε 4 ποστ για σεισμό μιας και γίνονται κάθε μέρα

και πλέον τα κουτιά πρέπει να είναι αντισεισμικά :hehe: και το έχει πάρει

ως εργασία στο πολυτεχνέιο που έιναι και αναλύει το κέντρο βάρους του :hehe:

Προσωπικά το design του μου αρέσει. Και θα έλεγα πιο πολύ απο αρκετά άλλα κουτιά

και πολύ περισσότερο απ'ότι όλα τα HAF που υπάρχουν τώρα.

Όσον αφορά το πως είναι μέσα έξω πάνω κάτω και πως θα έιναι εάν γίνει stackable θα σας το γράψω

όταν το έχουμε για review γιατί ότι και να γράψω τώρα θα έιναι ψέμματα :D

Link to comment
Share on other sites

Me likes παντος.....θελω πολυ να ξανα κανω ενα overkill pc build με 4-5 ψυγεια δυπλες τρομπες κλπ.Θυμαστε το HAF 932 Mod τι ειχα βαλει μεσα??ααααααχχχ τι ωραιες εποχες:$..:L..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now