JC_Denton

H GIGABYTE δίνει ώθηση στην ταχύτητα των Μνημών μας στις Τελευταίες P45/P43 Mobos !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f95addf.jpg[/wrapleft]Όπως σας έχουμε υποσχεθεί, όσα νέα .pdf μας έρχονται από εταιρείες και μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε, θα τα μεταφράζουμε και θα σας τα προσφέρουμε! Η GIGABYTE, που κατά καιρούς μας έχει στείλει πολλά χρήσιμα και ενημερωτικά τέτοια .pdf, μας έστειλε και σήμερα ακόμα ένα, που αφορά τις νέες τις μητρικές με τα Ρ45 και Ρ43 chipsets, καθώς και τη νέα έκδοση του tweaking tool της, το EasyTune6. Αυτό που σίγουρα εντυπωσιάζει είναι η υποστήριξη DDR2 μνημών στα 1333 και 1200 MHz για τα Ρ45 και Ρ43 chipsets αντίστοιχα, με μια απλή αναβάθμιση του BIOS! Καλή ανάγνωση λοιπόν!

H GIGABYTE προσφέρει ώθηση στην ταχύτητα των Μνημών μας

στις Τελευταίες P45/P43 Motherboards

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2008

[wrapright]http://img98.imageshack.us/img98/194/04oe3.jpg[/wrapright]Επιτρέποντας στους χρήστες να φτάσουν σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα επιδόσεων

Η GIGABYTE είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι όλη η σειρά μητρικών της που είναι βασισμένες στα chipset Intel P45 και P43, μόλις έλαβαν μια αναβάθμιση στις επιδόσεις των DDR2 μνημών. Αναβαθμίζοντας στο τελευταίο BIOS, οι GIGABYTE P45 μητρικές θα μπορούν να υποστηρίξουν μέχρι και 1333ΜΗz DDR2 μνήμες, ενώ οι μητρικές με το Ρ43 θα μπορούν να υποστηρίξουν έως και DDR2 μνήμες στα 1200MHz.

Επιπροσθέτως, εκτός του ότι προσφέρει τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες μνήμης στις μητρικές της, η GIGABYTE εξόπλισε τις τελευταίες της Ρ45 και Ρ43 μητρικές με ένα εύχρηστο σετ εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων των Dynamic Energy Saver Advanced, GIGABYTE Ultra TPM και EasyTune6, προσφέροντας όχι μόνο τις καλύτερες επιδόσεις, αλλά εξασφαλίζοντας και τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση, καθώς και την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων μας.

[wrapright]http://img152.imageshack.us/img152/4838/03yt6.jpg[/wrapright]EasyTune 6: Ένα μοναδικό Εργαλείο για το Overclocking

Η GIGABYTE επανασχεδίασε εξʼ ολοκλήρου το EasyTune6, με σκοπό να το κάνει ακόμα πιο εύχρηστο. Έτσι πλέον το να ελέγξουμε και να χειριστούμε το hardware μας έχει γίνει πιο εύκολο από ποτέ.

Το overclocking έγινε και αυτό «παιχνίδι», ώστε να μπορούμε να φτάσουμε το σύστημα μας στις μέγιστές του επιδόσεις. Είτε είστε ένας ενθουσιώδης overclocker είτε ένας απλός αρχάριος χρήστης, το EasyTune6 σας προσφέρει τα εργαλεία που χρειάζεστε έτσι ώστε να επιταχύνετε εύκολα και χωρίς κόπο το σύστημά σας.

01jp9.jpg

[wrapright]http://img510.imageshack.us/img510/587/02yx1.jpg[/wrapright]Hardware Over-voltage Control IC

Σε συνεργασία με τον ειδικό Controller που ελέγχει για το Over-Voltage στη μητρική μας, το EasyTune6 μας προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές ελέγχου του ρεύματος που θα μπορούμε να δώσουμε στον επεξεργαστή, το North-Bridge και τη μνήμη.

Ο Controller μάλιστα προσφέρει γραμμικό έλεγχο στα volts που δίνουμε, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση όπως στον GPIO Controller της προηγούμενης γενιάς. Επίσης, ο νέος Controller μας δίνει πολύ καλύτερο έλεγχο στο πόσο ρεύμα θα δώσουμε, επιτρέποντάς μας να αυξομειώνουμε τα Volt με βήματα των 20mV, εξασφαλίζοντας έτσι το βέλτιστο overclocking στο σύστημά μας.

.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει...καταλαβαίνεις τώρα.

Τσόντα :D

2.6V+

Αυτά τα "news" είναι καθαρά marketing hype... λες και αν έχεις τις μνήμες στα DDR2-1500 5-5-5-12 είτε στα DDR2-800 5-5-5-12 θα δείς διαφορά στα games/audio-video encoding/etc.

Link to comment
Share on other sites

Offtopic: Standard βλέπεις διαφορά με τις μνήμες 2.6V 24/7 και εκτός από τα μπαμ-μπουμ (7.1) και τις 30 ιντσες μπροστά σου έχεις και ζωντανα τα εφε καπνού :P

Ontopic: Μόνο οι ακριβές (DS4+, DQ κτλ) έχουν αυτα τα χαρακτηριστικά ?

Link to comment
Share on other sites

Gigabyte Intel P45 Motherboards:

GA-EP45-DQ6

GA-EP45-DS5

GA-EP45-DS4P

GA-EP45-DS4

GA-EP45-DS3P

GA-EP45-DS3L

GA-EP45-DS3LR

GA-EP45-DS3

GA-EP45-DS3R

GA-EP45-Extreme

Gigabyte Intel P43 Motherboards:

GA-EP43-DS3L

GA-EP43-S3L

GA-EP43-DS3

GA-EP43-DS3R

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν εχω γραψει πολλα μηνηματα σε αυτο το φορουμ. Πρεπει να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ και το παρακολουθω καθημερινα. Γιαυτο θα προτιμούσα κατι σε banner για την Gigabyte αντι να μπαινει στα νεα. Κρίνοντας κυριος απο το προηγούμενο "νεο" για την Gigabyte, νομιζω εξυπηρετεί αλλους σκοπους.

(Ενα forum πρεπει να συντηρείται, αλλα με σωστο τροπο απεναντι στους αναγνωστες του)

Ελπιζω να μην προσβαλω καποιον μιας και σέβομαι και μου αρεσει η δουλεια που κανετε.

Link to comment
Share on other sites

Καλά κάνεις και λες αυτό που σκέφτεσαι, κάτι που σέβομαι. Τα "πλάγια" λόγια είναι που σιχαίνομαι, γι αυτό και μ'αρέσει ο τρόπος που το λες.

Κοίταξε να δεις πως έχει το πράγμα. Τέτοια .pdf μας έρχονται κατά καιρούς, αλλά τα περισσότερα είναι για νέα προϊόντα που βλέπεις άλλωστε και σε άλλα site. Π.χ. κλασικότατο παράδειγμα αποτελεί το site του Donanimhaber με τις ASUS, που όλα τα "exclusive" νέα του, από τέτοια .pdf έρχονται.

Το θέμα είναι ότι 1ον, η Giga μας στέλνει μακράν τα περιεκτικότερα .pdf και 2ον, ότι πραγματικά από αυτό δεν παίρνουμε τίποτα.

Αν πάρουμε κάτι θα μου πεις, θα μας χαλάσει? Προφανώς όχι. Είτε μας στείλουν h/w είτε μπει banner, για εμάς κέρδος είναι (και για εσάς, θα κάνουμε και μερικά review παραπάνω :)).

Αλλά θα προτιμούσα περισσότερα .pdf, από περισσότερες εταιρείες κιόλας, για να σας τα δίνω ;)

Link to comment
Share on other sites

Αλλα και παλι...γιατι καποιος να παρει αυτο το mobo και να μην παρει ddr3 και ddr3 mobo ?:o..

Γιατί οι τιμές στα ddr3 mobos και dimms δεν είναι ιδιαίτερα προσιτές ακόμα, και επίσης σου στερούν την ηθική ικανοποίηση να φτάσεις εσύ το κομμάτι που θα σου πέσει στα όρια... :P

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν εχω γραψει πολλα μηνηματα σε αυτο το φορουμ. Πρεπει να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ και το παρακολουθω καθημερινα. Γιαυτο θα προτιμούσα κατι σε banner για την Gigabyte αντι να μπαινει στα νεα. Κρίνοντας κυριος απο το προηγούμενο "νεο" για την Gigabyte, νομιζω εξυπηρετεί αλλους σκοπους.

(Ενα forum πρεπει να συντηρείται, αλλα με σωστο τροπο απεναντι στους αναγνωστες του)

Ελπιζω να μην προσβαλω καποιον μιας και σέβομαι και μου αρεσει η δουλεια που κανετε.

Καλά κάνεις και το λές άμεσα...πολύ καλύτερο απο το να το λές έμεσα :T::D

Όπως γράφει και ο JC στην αρχή κάθε τέτοιου νεου..είναι μια μετάφραση απο ξένο press release pdf., Και αφού στο box έχουμε επιλέξει να κινηθούμε σχεδόν αποκλειστικά με την κοινότητα του hardware και όχι νέα γενικού περιεχομένου τεχνολογίας τύπου cameras,κινητά τηλέφωνα κτλ κτλ κτλ..θεωρούμε σωστό να βάζουμε πολλά απο τα νέα που βλέπουμε μπροστά μας και σε αυτό μας βοηθάει πολύ η gigabyte που μας στέλνει τα νέα της είτε αυτά είναι μαρκετινίστικα είτε τεχνικού περιεχομένου είτε απλές παρουσιάσεις νέων προϊόντων :)

To banner θα έρθει σύντομα(λές και είσαι μέσα στο μυαλό μου λεμέεεε :D )

Ίσως ένα εικονίδιο με όνομα Press Release να ήταν καλύτερο σε τέτοιου είδους νεα για να καταλαβαίνουν και οι αναγνώστες περί τίνος πρόκειται.τι λέτε και εσείς?

Φιλικά

Βασίλης :)

Link to comment
Share on other sites

Μπες στο XtremeSystems και θα δείς πολλές photos και scores. [ τώρα είναι down, κάνουνε αλλαγές στον server, θα ανέβει σε κανα 2ωρο ]

Ακόμα δεν ανέβηκε :(

Αλλά και ocx να μπει το παιδί, θα δει διάφορα τρελά ;) ;P..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now