caution

Εσάς σας το κάνει;

Recommended Posts

Hello fellow boxer,

έχω ένα θέμα από αυτά που περιγράφονται με τόσες λέξεις που αν το γράψεις στο google βγαίνει ο ίδιος ο Larry Page και σου λέει "φίλε μας νίκησες, δεν βρίσκω τι ψάχνεις" :hehe: Οπότε thread!

Λοιπόν, έχουμε ένα κλασικό Siemens SL2-141, μια καθαρή 24άρα με καλά pings και speeds και ένα 1000άρι switch που μοιράζει σε Intel NICs. Απλό δικτυάκι, κάτω από 5 clients συνήθως. Το router δεν δείχνει να ιδρώνει.

ΑΛΛΑ,

αν έχω ας πούμε να κατεβαίνουν ένα δύο torrents, ακόμα και αν δεν τερματίζουν την γραμμή (π.χ. 1MB/s και τα δύο αθροιστικά) αν πάω να κατεβάσω κάτι από το uploaded.net/ με μαθηματική ακρίβεια το download δεν θα καταφέρει να ολοκληρωθεί. Αν σταματήσω τα torrents τότε θα κατέβει μια χαρά.

Το ξέρω ότι το uploaded.net έχει cap @ 50kb/s για μας τους τσαμπατζήδες και ότι αν "δει" ότι ο downloader καθυστερεί κάνει επίτηδες timeout την σύνδεση για να μην τρώει τους πόρους του. Αλλά επειδή δεν έχω δεύτερο router να τσεκάρω και να επιβεβαιώσω, εσείς έχετε δει τέτοια συμπεριφορά στο δικό σας;

Link to comment
Share on other sites

Από upload speed πως είσαι εκείνη την ώρα;

Εμένα το κάνει μόνο όταν το upload το έχω δώσει σε κανένα ftp, οπότε και μπουκώνει οπότε τρώω timeout.

Είμαι με το κλασσικό netfaster IAD !

Link to comment
Share on other sites

Καλά με fullαρισμένο το upload, σχεδόν δικαιολογείται αυτό που σου κάνει το IAD γιατί δεν προλαβαίνει τα acknowledgment κτλ.

Αλλά εγώ τo έχω caped το upload στο utorrent, οπότε έχει περιθώριο. Και δεν είναι να πεις ότι μπουκώνει και από τα πολλά connections το router, γιατί σελίδες ανοίγει κανονικά και πολλές, χωρίς timeouts και λοιπά κρεμάσματα κτλ.

Να είναι μόνο το συγκεκριμένο site λες;

Link to comment
Share on other sites

Βασικά η λειτουργία του site είναι λίγο διαφορετική όταν κάνεις restricted download, στο οποίο στέλνει πακέτα acknowledgment σε τυχαία χρονικά συστήματα εξετάζοντας κάθε φορά την ταχύτητα της σύνδεσης σου. Εκεί πρέπει να τρώει timeouts.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now