JC_Denton

Το Adobe Photoshop CS4 θα παρουσιαστεί επίσημα σε 3 εβδομάδες !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img181.imageshack.us/img181/7025/photoshopdetailum1ms6.jpg[/WRAPLEFT]Μην παραξενεύεστε - η είδηση αυτή σίγουρα σας αφορά. Φυσικά θα πιστεύετε πως η έκδοση ακόμα μιας νέας version του Photoshop και της σουίτας της Adobe, σίγουρα δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, ώστε να έχει θέση σε ένα τεχνολογικό forum.

Tι το ιδιαίτερο έχει όμως αυτή η συγκεκριμένη έκδοση, που μας έκανε να τη βάλουμε στο "πρωτοσέλιδο"? Μα φυσικά, όπως θυμάστε από αυτή την είδηση, το νέο Photoshop CS4 θα υποστηρίζει πλήρως το CUDA της nVIDIA, κάνοντάς το υπερβολικά ταχύτερο από όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του προγράμματος.

Έτσι λοιπόν στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επίσημη πρώτη παρουσίαση, με την Release Date να φημολογείται πως θα είναι η 1η Οκτωβρίου. Εμείς απλά ανυπομονούμε, γιατί αν όντως το πρόγραμμα βγει πλήρως GPU Accelerated, θα είναι μια επανάσταση στο χώρο του (και όχι μόνο).

.

Link to comment
Share on other sites

Καποτε για photoshop θελαμε καλους και αρκετους δισκους, ενα καλο CPU, πολυ RAM και γραφικων οτι νανε. Τωρα θα λεμε, 2 δισκους, ενα SLI και θα ημαστε κομπλε.

Επισεις λενε οτι η ταχυτητα επεξεργασιας μιας 440Mpixel photo, θα ειναι ιδια με μια 5 Mpixel σε ενα skulltrail συστημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now