katsu

Arma 3 - Επιτέλους κυκλοφορεί!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Arma 3 - Επιτέλους κυκλοφορεί!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461506901b447bd9.png[/NEWS_IMG]Μετά από την πολύμηνη κράτηση δύο εκ των developers της Bohemia Interactive, στη Λήμνο, το Arma 3 επιτέλους είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Εν μέρει τουλάχιστον.

Τον τελευταίο καιρό, κομμάτι κομμάτι, το Arma 3 κατέφτανε στους gamers μέσω του Steam Early Access, ενώ υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μέρος για να συμπληρώσει το κενό. " Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την κυκλοφορία του Arma 3, καθώς και με τη συνεργασία με τα άτομα που ασχολήθηκαν με το early access development. Βιώσαμε μερικά σημαντικά πλήγματα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η εκπληκτική ανταπόκριση του κόσμου στις Alpha και Beta, μας ώθησε να συνεχίσουμε." δήλωσε ο Joris-Jan van ʽt Land, ο υπεύθυνος του project και συμπλήρωσε "Η πολύχρονη δέσμευσή μας με το Arma 3, σε συνδυασμό με τη δημιουργική Modding community και το Steam Workshop, σημαίνει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή τους και σας καλωσορίζουμε στο ταξίδι που έχουμε μπροστά μας."

<center>Προς το παρόν, μόνο το single player campaign δεν είναι διαθέσιμο, ενώ πρόκειται να συμπληρωθεί σε 3 δωρεάν DLC, ένα κάθε μήνα για τους επόμενους 3 μήνες. Μέχρι τότε έχουμε πρόσβαση σε 12 single-player showcases, εννέα multiplayer scenarios, οχτώ firing drills και φυσικά το mission editor και ότι υπάρχει στο Steam Workshop.

<iframe width="835" height="480" src="//www.youtube.com/embed/M1YBZUxMX8g" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe><center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

</center></center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now