Nickman Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Kαλησπέρα σας,μιας και ο υπολογιστής μου έχει παλιώσει επικινδύνα θέλω να πάρω καινούριο. Τον θέλω κυριώς για παιχνίδια και να παίζει όπως το call of duty ghosts. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω ειναι μεταξύ 500-600 ευρω. Θέλω να μου προτείνε κάρτα γραφικών,επεξεργαστές,τροφοδοτές,κουτί κτλπ(δεν χρειάζεται να αναφέρεται οθόνη,ποντίκι και πληκτρολόγιο μιας και έχω) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astalavista Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 [MENTION=14082]Nickman[/MENTION] καλησπέρα και καλώς όρισες! Μάλλον θα χρειαστεί να ρίξουμε περισσότερο βάρος στην κάρτα γραφικών μιας και ασχολείσαι με παιχνίδια, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, μπορείς να μας πεις την ανάλυση της οθόνης σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Καλώς σας βρήκα Η ανάλυση της οθόνης είναι 1920x1080. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Δώσε λίγο αναλυτική περιγραφή του τι έχεις. Ίσως να μπορεί να... διασωθεί κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Θα τα παρουσιάσω όπως τα βλέπω από τον υπολογιστή γραμμένα. AMD Athlon64X2 Dual Core processor 3800+ 2.01 GHz,2,00 GB RAM H κάρτα γραφικών είναι μία NVIDIA Geforce 210. Aν θέλετε κάμια αλλή πληροφορία πείτε μου να κοιτάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venisk Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Καλησπέρα! Τι τροφοδοτικό έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Το τροφοδοτικό είχε αλλάχτει πριν 2-3 χρόνια από ειδικό αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να σας πω ποιο είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 [MENTION=14082]Nickman[/MENTION] ξεβίδωσε το side panel (2 βίδες είναι, δεν είναι τίποτα) και θα γράφει το τροφοδοτικό επάνω του τι έιναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 Aν είναι απαραίτητο να το κοιτάξω απλά πιστευώ πως θέλει άλλαγη κάθως το καλοκαίρι ανεβάζει θερμοκρασίες πάρα πολύ ειδικά στο παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Aν είναι απαραίτητο να το κοιτάξω απλά πιστευώ πως θέλει άλλαγη κάθως το καλοκαίρι ανεβάζει θερμοκρασίες πάρα πολύ ειδικά στο παιχνίδι. Πως κατάλαβες ότι το τροφοδοτικό ανεβάζει θερμοκρασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 Λάθος το τοποθέτησα ο υπολογιστής ανεβάζει θερμοκρασίες και λογικά είναι από το τροφοδοτικό,αν είμαι λάθος διορθώστε με! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphastorm Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 θεωρητικα δεν ειναι απο το τροφοδοτικο.. ειναι απο τον επεξεργαστη και την καρτα .. καθαρισε τα καλα και λογικα θα βελτιωθει ξερεις η σκονη ειναι απο τους νουμερο 1 παραγοντες καταστροφης ηλεκτρονικων εξαρτηματων ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 [MENTION=14082]Nickman[/MENTION] όλα μαζί ανεβάζουν θερμοκρασία. Ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών, η ξεωτερική θερμοκρασία πάιζει ρόλο φυσικά, οι ανεμιστήρες (εάν δεν έχεις επάνω στο κουτί). [MENTION=97]winters[/MENTION] Είμαι σίγουρος πως μπορεις να γράφεις πιο καλές απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...