katsu

Περισσότερες πληροφορίες για το Nosgoth

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Περισσότερες πληροφορίες για το Nosgoth]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461506901b434b47.png[/NEWS_IMG]Αν αναρωτιέστε ακόμα τι απέγινε ο νέος τίτλος που διαδραματίζεται στον κόσμο του Legacy of Kain, ήρθε η ώρα να μάθετε.

Αν παίξατε τα προηγούμενα και ενθουσιαστήκατε με την ιστορία και το gameplay, τότε ίσως χρειαστεί να είστε επιφυλακτικοί για το Nosgoth. Ξεχάστε το κλασικό στυλ action/adventure των προπατόρων του, καθώς πλέον πρόκειται για ένα free-to-play multiplayer combat game: "Φτιάχνουμε ένα διαφορετικό game από τα συνηθισμένα Legacy of Kain. Πραγματικά ελπίζουμε οι παίχτες να εκτιμήσουν την εμπειρία τους από μια διαφορετική οπτική γωνία". "Αποφασίσαμε να κινηθούμε προς το free-to-play ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους παίχτες να το δοκιμάσουν." Αν και free-to-play, δεν θα πρέπει να φοβηθούμε για ένα pay to win παιχνίδι καθώς σύμφωνα με τους δημιουργούς, θέλουν να διαμορφώσουν ένα δίκαιο περιβάλλον που δεν "τιμωρεί" τους παίχτες που δεν ξοδεύουν λεφτά για το παιχνίδι.

Οι δύο παρατάξεις στη μάχη αυτή είναι φυσικά οι άνθρωποι και οι βρικόλακες, με το gameplay να αλλάζει από τη μία στην άλλη. Ως άνθρωποι, σύμφωνα με το trailer, θα έχουμε στη διάθεσή μας παγίδες και ranged weapons όπως τόξα, βαλλίστρες και πιστόλια, ενώ ως βαμπίρ, θα έχουμε πιο μεγάλη ελευθερία κινήσεων, όπως να πετάμε πάνω από το χάρτη και να ανεβοκατεβαίνουμε τα κτίρια, parkour-style. Ακούγεται λίγο μονόπλευρη αυτή η μάχη αρχικά, αλλά ένα game τέτοιου είδους, στηρίζεται και στο πόσο ισορροπημένο είναι αλλά και στις δικές μας ικανότητες.

<center>Επισκεφθείτε το επίσημο site, αν επιθυμείτε να έχετε μια ευκαιρία για την closed beta.

<iframe width="835" height="480" src="//www.youtube.com/embed/VbpMhMfnTuQ" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe><center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

</center></center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now