Nirvash

Επαναφορά λογαριασμών για το Hearthstone Beta

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επαναφορά λογαριασμών για το Hearthstone Beta]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150b13108993a6.png[/NEWS_IMG]Όσοι καταφέρατε να παίξετε το Beta του Hearthstone: Heroes Of Warcraft, ετοιμαστείτε να πείτε αντίο στη πρόοδο που κάνατε μέσα στο παιχνίδι.

Η Blizzard θα κυκλοφορήσει ένα patch στο οποίο θα περιλαμβάνεται η επαναφορά όλων των λογαριασμών στην Ευρώπη και στη Νότια Αμερική. Η Dev-Team του Hearthstone μας λέει αναλυτικότερα: "Εάν πήρατε μέρος στη δοκιμή του Hearthstone Closed Beta, η πρόοδος σας θα επαναφερθεί στο πρωταρχικό της στάδιο, συμπεριλαμβανομένου του gold, του experience,τα class levels, τα arcane dust quantities, οι ξεκλειδωμένες κάρτες και τα μετάλλια κατάταξης στο Ranked Play Mode. Όταν θα ξαναφορτώσετε το παιχνίδι μετά το patch, θα είσαστε σαν ένας καινούργιος παίχτης. Θα πρέπει να ξαναπαίξετε τις εισαγωγικές αποστολές για ακόμη μια φορά και να δείξετε στον Illidan πόσο προετοιμασμένος είναι".

Η Blizzard είχε διαπιστώσει ότι μερικές κάρτες υπερίσχυαν των άλλων, οπότε με την πλήρη επαναφορά όλων των δεδομένων και τη τροποποίηση της δύναμης των συγκεκριμένων καρτών, ελπίζει για μια καλύτερη εξισορροπημένη εμπειρία. Επίσης, εφόσον έχετε ξοδέψει πραγματικά χρήματα μέσα στο παιχνίδι, θα αποζημιωθείτε με gold, μαζί με μια κάρτα Golden Gelbin Mekkatorque. Θα πάρετε 100 gold για κάθε πακέτο καρτών που αγοράσατε και 150 gold για κάθε Arena entry. Με αυτά τα ποσά, η εταιρεία εκτιμά ότι οι παίχτες θα μπορούν και πάλι να αγοράσουν την ίδια ποσότητα αντικειμένων που είχαν πριν αλλά μη περιμένετε να σας τύχουν όμοιες κάρτες ξανά. Όσον αφορά τη κάρτα που προανέφερα, δε θα σας εμφανιστεί αμέσως στο Inventory αλλά θα σας δοθεί μετά την αποστολή με τον Illidan. Πέραν τούτου, η Blizzard ανακοίνωσε ότι δε σκοπεύει να ξανακάνει κάποια μελλοντική εξάλειψη πληροφοριών, οπότε αυτή τη φορά, όλα σας τα αντικείμενα θα παραμείνουν ανέγγιχτα.

Η κυκλοφορία του Hearthstone υπολογίζεται αργότερα, εντός του τρέχοντος έτους.

<center>[img_ALT=Επαναφορά λογαριασμών για το Hearthstone Beta]http://www.hwbox.gr/members/5165-albums222-picture15971.jpg[/img_ALT]</center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now