MetallicGR

GTX 760 Ti OEM ετοιμάζει η nVidia

Recommended Posts

[NEWS_IMG=GTX 760 Ti OEM ετοιμάζει η nVidia]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG] Η nVidia σπάει την σιωπή της, διαρρέοντας σιωπηλά πληροφορίες για την επερχόμενη κάρτα της, GTX 760 Ti, η οποία θα διατεθεί σε OEM partners με "απώτερο σκοπό", την retail αγορά!

Νωρίτερα, πήραμε μια πρώτη γεύση της GTX 770 Ti, η οποία φαινομενικά έρχεται να χτυπήσει τις Hawaii GPU's της AMD, με τον GK110 πυρήνα που θα διαθέτει. Νεότερες πληροφορίες επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της GTX 760 Ti OEM από το device ID που βρέθηκε στους νέους beta drivers της nVidia. Η κάρτα θα βασίζεται στον πυρήνα GK104 και οι επιδόσεις της θα ξεπερνούν ελάχιστα αυτές της GTX 670, ενώ θα εφοδιάζεται με αυξημένα ρολόγια πυρήνα/μνήμης. Η nVidia θα διαθέσει την κάρτα σε OEM partners αλλά ενδέχεται να πωληθεί και στην λιανική αγορά, πιθανόν στις αρχές Νοέμβρη.

[img_ALT=GTX 760 Ti OEM ετοιμάζει η nVidia"]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums166-picture16022.jpg[/img_ALT]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Τώρα θα έπρεπε να χαρούν στο πράσινο στρατόπεδο με αυτήν την ανακοίνωση???Τι θα κερδίσουν αυτοί που είχαν 670 πχ...5%+??Αν την κυκλοφορούσε βέβαια στα 200? ίσως να είχε ενδιαφέρον αλλά κάτω από 300 δεν το κόβω!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now