THANOSJ3

Παρουσιάζεται το DS-Cube από την Aerocool!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Παρουσιάζετε το DS-Cube από την Aerocool!]http://reviews.hwbox.gr/news/aerocool.jpg[/NEWS_IMG]Πριν λίγες η ημέρες η γνωστή εταιρεία κατασκευής cases για υπολογιστές και συστημάτων ψύξης Aerocool ανακοίνωσε ένα νέο κουτί για να εξοπλίσει των στόλο της στην κατηγορία HTPC.

Ο λόγος για το DS Cube (Dead Silent Cube) μια κατασκευή γαλβανισμένο ατσάλι πάχους 0,8mm, με τις διαστάσεις τους να φτάνουν 265mm x 411.38mm x 381mm και να είναι διαθέσιμο σε 6 χρώματα (άσπρο, μαύρο, χρυσό, πορτοκαλί, κόκκινο, και συνδυασμό άσπρου-μαύρου), με τους χρήστες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε απλές εκδόσεις ή σε εκδόσεις με διάφανο πλαϊνό. Στο front panel διακρίνουμε τα κουμπιά power & reset, οι ενδεικτικές λυχνίες LED, δύο θύρες USB 2.0 και δύο θύρες USB 3.0. Στο εσωτερικό του υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης μητρικών Mini-ITX ή Micro-ATX, κάρτες γραφικών μήκους 320mm, ψύκτρες ύψους έως 190mm και υποστηρίζει στην οροφή ψυγείο 240mm.

Τέλος η διάθεση τους στην αγορά αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου, με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρία να είναι στα ?71.11 και ?77.02 για τις εκδόσεις χωρίς και με παράθυρο αντίστοιχα.

[img_ALT=Παρουσιάζετε το DS-Cube από την Aerocool!]

http://www.hwbox.gr/members/2437-albums209-picture16391.jpg[/img_ALT]

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now