George_o/c

Samsung Galaxy Round με κυρτή 5.7" OLED οθόνη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy Round με κυρτή 5.7" OLED οθόνη]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Καιρό τώρα κυκλοφορούσαν φήμες για ένα νέο Samsung smartphone με κυρτή OLED οθόνη. Meet the Galaxy Round.

Έρχεται με 5.7" 1080p οθόνη (ίδιο μέγεθος με αυτήν του Galaxy Note 3), με την διαφορά ότι το body και η οθόνη του Round ακολουθούν μια καμπύλη, παρόμοια με αυτή ορισμένων Samsung OLED TVs.

Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας οθόνης δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα, ωστόσο η Samsung ανακοίνωσε ένα καινούριο feature που ονομάζει "Round Interaction". Όταν το Galaxy Round βρίσκεται σε flat επιφάνεια, μπορείτε απλά να το ακουμπήσετε σε μια από τις δύο πλευρές του ώστε να "γύρει", επιτρέποντάς σας να δείτε τις αναπάντητες κλήσεις, το battery life, την ημερομηνία και την ώρα. Επιπλέον η Samsung δήλωσε ότι οι εναλλαγές μεταξύ των home screens δίνουν πλέον την εντύπωση μιας συνεχόμενης μετάβασης και ότι θα περιλαμβάνονται tilt- και tap-based interactions για τα music & photos apps.

[video=youtube;UIEExKSjWi4]

[img_ALT=Samsung Galaxy Round με κυρτή 5.7" OLED οθόνη]http://www.hwbox.gr/members/461-albums155-picture16485.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Samsung Galaxy Round με κυρτή 5.7" OLED οθόνη]http://www.hwbox.gr/members/461-albums155-picture16486.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now