katsu

Steam sale για τα γενέθλια της Capcom

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Steam sale για τα γενέθλια της Capcom]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524646d.png[/NEWS_IMG]H Capcom γιορτάζει τα 30ά γενέθλιά της με νέες προσφορές στους τίτλους της.

Σε αντίθεση με τα κανονικά γενέθλια, σε αυτά εδώ ο εορταζόμενος δίνει τα δώρα. Βέβαια μην περιμένετε τίποτα δωρεάν. Για να ρίξουμε τώρα μια ματιά στους τίτλους. Αρχικά υπάρχει το Capcom Action Hits Bundle, που περιλαμβάνει τα Bionic Commando: Rearmed, Lost Planet 2, Resident Evil 5 και 6, Dead Rising 2 (μαζί με τα Off the Record), και το Super Street Fighter IV Arcade Edition στην τιμή των 54.99?, με τη δυνατότητα αγοράς κάθε τίτλου ξεχωριστά. Αν δεν επιθυμείτε κάποιο από αυτά, τότε μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα υπόλοιπα: Devil May Cry 3, Devil May Cry 4, DmC, αλλά και Lost Planet 3, Lost Planet Colonies, Remember Me, Resident Evil: Operation Raccoon City, Resident Evil Revelations, Street Fighter X Tekken, Cherry Tree High Comedy Club, Ether Vapor Remaster, eXceed Complete Pack, Fairy Bloom Freesia, Satazius, Dark Void, Dark Void Zero, Onimusha 3: Demon Siege, Age of Booty και Flock!. Οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 40% μέχρι 75%, ανάλογα με τον τίτλο. Σίγουρα θα παρατηρήσατε ότι κάποια από τα παιχνίδια της Capcom λείπουν από το event αυτό. Η εταιρία όμως σκοπεύει να ανανεώνει καθημερινά τις προσφορές προσθέτοντας κι άλλους τίτλους μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος εκπτώσεων. Αν ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο ενημερωθείτε εδώ.

<center>[img_ALT=Steam sale για τα γενέθλια της Capcom]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture16656.jpg[/img_ALT]<center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

</center></center>

Link to comment
Share on other sites

H steam το έχει πιάσει τόσο σωστά και τόσο από τα μαλλιά που σιγά σιγά θα ήθελα να δω και μια ανταγωνίστικη πλατφόρμα να "φυτρώνει"... γιατί κάτι Οrigin τις έχει για πρωινό σε volume.

Στα της είδησης, και μόνο το λογότυπο της Capcom, gives me the chills!

Link to comment
Share on other sites

καραβια τα χρηματα στο steam . γενικα το εχει παει σωστα και κατα καιρους πεφτουν κατι τρελες προσφορες και ψαχνεσαι να δεις ποσα εχεις αφησει στην προπληρωμενη .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now