George_o/c

Μειωμένες οι πωλήσεις των Galaxy S4 Mini & HTC One Mini

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μειωμένες οι πωλήσεις των Galaxy S4 Mini & HTC One Mini]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general2.png[/NEWS_IMG]Μόλις πέρισυ, η Samsung ξεκίνησε να κυκλοφορεί mini εκδόσεις των flagship smartphones της (πολλοί θα έλεγαν ότι πρόκειται για normal εκδόσεις των γιγάντιων smartphones).

Η αρχή έγινε με το Galaxy S3 mini, ενώ φέτος είδαμε και τον απόγονό του, το Galaxy S4 mini. Παρόλο που η ύπαρξη μιας μικρότερης έκδοσης του flagship μοντέλου ακούγεται σαν μια πάρα πολύ καλή ιδέα, απ' ότι φαίνεται οι πωλήσεις δεν συμφωνούν. Ερχόμενα με "μέτρια" specs αλλά "τσιμπημένη" τιμή, τα mini Galaxy δεν έχουν ενθουσιάσει και τόσο το αγοραστικό κοινό - τουλάχιστον αυτό παρουσιάζουν τα νεότερα sales reports.

Σύμφωνα με το DigiTimes, τόσο το Galaxy S4 mini όσο και το HTC One mini δεν ανταποκρίθηκαν στις πεποιθήσεις των καταναλωτών. Σκεφτείτε ότι στην Ταϊβάν, το HTC One mini κόστιζε αρχικά περί τα $540, την στιγμή που η 16GB έκδοση του HTC One κόστιζε μόλις $34 παραπάνω. Η μόνη εταιρεία που μέχρι στιγμής φαίνεται να τα έχει πάει καλά με τα compact Android Smartphones, είναι η Sony χάρη στο Xperia Z1 f που προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία.

[img_ALT=Μειωμένες οι πωλήσεις των Galaxy S4 Mini & HTC One Mini]

http://www.hwbox.gr/members/461-albums155-picture16832.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Μειωμένες οι πωλήσεις των Galaxy S4 Mini & HTC One Mini]http://www.hwbox.gr/members/461-albums155-picture16831.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Τα πάντα είναι θέμα τιμής. Αν οι τιμές τους ήταν στα σωστά όρια, θα μοσχοπουλούσαν. Το S4 mini είναι στα 270? αυτή τη στιγμή στα σκρουτζομάγαζα. Δεν είναι κακή γι΄αυτά που προσφέρει (π.χ. cpu πιο γρήγορη και από το S3, που το βρίσκεις στην ίδια τιμή), αλλά νομίζω ότι θα προσέλκυε πολύ κόσμο αν πουλιόταν 30-40? ακόμα πιο χαμηλά.

Link to comment
Share on other sites

Εχω την εντύπωση πως είναι θέμα χαρακτηριστικών. Μόνο το Sony Z1 f είναι ίδιο με το μεγάλο του αδελφό, Ζ1. Τα άλλα δύο mini, έρχονται με χαμηλότερα χαρακτηριστικά.

Link to comment
Share on other sites

Eμένα πάντως για κάποιον που δεν θέλει να πάρει γύρω στις 5" κινητό, το s4 mini μου φαίνεται μία πολύ καλή λύση. Μίας και το έχω δουλέψει ρολάρει μια χαρά το κινητό και έχει πάρα πολύ ωραία οθόνη. Ένα notification led του λείπει :tongue-new: αλλά δεν πειράζει!

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα ονόματα των μεγαλύτερων αδερφών τους

αλλά αν θέλουν τόσο πολύ εταιρείες τους να αυξήσουν τις πωλήσεις ας ρίξουν τις τιμές για να αυξηθεί η ζήτηση

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτηριστικών και ονομάτων, λέει S4 mini νομίζεις ότι θα είναι full fledged S4 και μετά στα specs τρως την απογοήτευση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now