Recommended Posts

[NEWS_IMG=CM Storm Trigger-Z, Ο διάδοχος !]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/coolermaster5.png[/NEWS_IMG]Παρουσιάστηκε από την Cooler Master ο διάδοχος του γνωστού πληκτρολογίου Trigger.

Το νέο πληκτρολόγιο θα έχει την ονομασία CM Storm Trigger-Z και θα έρχεται και αυτό με πλήρως προγραμματιζόμενα macro κουμπιά καθώς και με δυνατότητα δημιουργίας προφίλ για τα υπόλοιπα κουμπιά με μέγιστο όριο τα πέντε προφίλ και τα 75 macros. Παράλληλα για να μειωθεί ο χρόνος σεταρίσματος του πληκτρολογίου το Trigger-Z έρχεται με 64KB μνήμης για την αποθήκευση των διαφορετικών προφίλ.

Ακόμα η χρήση των multimedia keys επιτρέπει ακόμα καλύτερο έλεγχο των multimedia εφαρμογών ενώ υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των Windows κουμπιών. Για την καλύτερη τοποθέτηση των χεριών το Trigger-Z έρχεται με ένα αποσπώμενο wrist rest, ενώ η σύνδεση γίνεται μέσω επίχρυσης υποδοχής USB ώστε να προσφέρει χαμηλό latency. Το Trigger-Z θα έρθει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με διακόπτες της Cherry MX, χρώματος καφέ, κόκκινου και μπλε. Τέλος στο CM Storm Gaming site μπορείτε να βρείτε το πιο πρόσφατο software για το πληκτρολόγιο καθώς και firmware updates.

[img_ALT=CM Storm Trigger-Z, Ο διάδοχος !]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture16929.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=CM Storm Trigger-Z, Ο διάδοχος !]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture16930.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=CM Storm Trigger-Z, Ο διάδοχος !]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture16931.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now