Nickzzz

Μειωμένες πωλήσεις για την OCZ

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μειωμένες πωλήσεις για την OCZ]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/ocz1.png[/NEWS_IMG]Το μεγαλύτερο πρόβλημα της είναι η ελλείψεις NAND μνημών στην αγορά.

Ανακοινώθηκαν από την OCZ Technology Group, γνωστή από τα SSD προϊόντα της τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου (Q2 FY2014) που τελείωσε τον Αύγουστο. Τόσο τα έσοδα όσο και τα κέρδη έχουν υποχωρήσει σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο καθώς και τον προηγούμενο χρόνο κυρίως γιατί η εταιρία δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει αρκετά NAND flash τσίπς.

Τα έσοδα για το δεύτερο τρίμηνο φτάσανε τα $33,5 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με τα $55,3 εκατομμύρια δολάρια για το προηγούμενο τρίμηνο και τα $88,6 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με το περσινό ίδιο τρίμηνο. Σύμφωνα με τον Ralph Schmitt, CEO OCZ Technology, τα μισά έσοδα της εταιρίας προέρχονται από τις enterprise προτάσεις της εταιρίας, ενώ η ζήτηση των προϊόντων είναι μεγαλύτερη από οτι μπορεί να προσφέρει. Παράλληλα σχεδιάσει στρατηγικές συμμαχίες με άλλες εταιρίες ώστε να επεκτείνει τις λύσεις που προσφέρει τόσο σε επίπεδο enterprise όσο και high-end client προϊόντων. Ακόμα αναμένεται να παρουσιάσει το PCIe ZD-XL SQL accelerator μία ολοκληρωμένη πρόταση για enterprise περιβάλλοντα που συνδιάζει τόσο τις solid state λύσεις αποθήκευσης με το virtualization software.

[img_ALT=Μειωμένες πωλήσεις για την OCZ]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture17037.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now