George_o/c

WP8 GDR3 - Υποστήριξη 5"/6" οθονών & Full HD 1080p

Recommended Posts

[NEWS_IMG=WP8 GDR3 - Υποστήριξη 5"/6" οθονών & Full HD 1080p ]http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture17106.png[/NEWS_IMG]Σε προηγούμενη είδηση, ρίξαμε μια ματιά στα ποσοστά κάθε εταιρείας που έχει κυκλοφορήσει Windows Phone 8 Smartphone μέχρι στιγμής, με την Nokia να έχει τα πρωτία.

Καλώς ή κακώς, όλα τα μοντέρνα λειτουργικά συστήματα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα των WP8 είναι η περιορισμένη υποστήριξη hardware (οθόνες μεγάλου μεγέθους, επεξεργαστές κ.α). Μπορεί το OS να είναι φτιαγμένο ώστε να αξιοποιεί πιο έξυπνα το hardware που έχει στην διάθεσή του - αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι χρήστες θα πουν όχι σε κάτι ακόμα πιο γρήγορο. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την WP8 GDR3 (General Distribution Release 3), η οποία αφαιρεί ορισμένους από τους περιορισμούς του WP8 OS.

Μία από τις πιο βασικές καινοτομίες των Windows Phone update 3 είναι η υποστήριξη 5" και 6" οθονών, αλλά και το 1080p support. Μέχρι πρότινος τα WP8 περιορίζονταν στα 720p, όμως οι μελλοντικές συσκευές θα μπορούν να έχουν ανάλυση 1920 x 1080. Η μεγαλύτερη οθόνη μεταφράζεται αμέσως και σε περισσότερο χώρο για το OS - έτσι στα νέα WP8 θα υπάρχει δυνατότητα για 3 tiles το ένα δίπλα στ' άλλο. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές (email, people, music, videos) θα δεχτούν κι αυτές με την σειρά τους παραμετροποιήσεις ώστε να εκμεταλλευτούν πλήρως τις τεράστιες οθόνες.

Στον τομέα των επεξεργαστών, τα WP8 GDR3 υποστηρίζουν τον Qualcomm Snapdragon 800 Application Processor με 4 x Krait 400 cores και Adreno 320 graphics. Δυστυχώς φαίνεται μόνο το εν λόγω τετραπύρηνο SoC υποστηρίζεται μέχρι στιγμής από την WP8 platform.

Αναφορικά με το Software, συναντάμε ένα νέο feature που ονομάζεται Driving Mode, το οποίο περιορίζει τα notifications που εμφανίζονται στην lock screen όταν ο χρήστης οδηγάει. Ο χρήστης δύναται να επιλέξει το Driving Mode ώστε το κινητό να στέλνει από μόνο του αυτόματα replies σε μηνύματα ή κλήσεις. Το ελκυστικό πακέτο ολοκληρώνετια με mobile Accessibility app suite, βελτιωμένο Internet Sharing over Wi-Fi, καλύτερο storage management και πολλά ακόμα features.

Το πρώτο WP8 GDR3 κινητό που θα κυκλοφορήσει μες στις επόμενες εβδομάδες, είναι το Nokia Lumia 1520. Διαστάσεις 152 x 81 x 8.7 χιλιοστά, οθόνη 6" με ανάλυση 1080 x 1920 pixels και 20MP camera.

[img_ALT=WP8 GDR3 - Υποστήριξη 5"/6" οθονών & Full HD 1080p ]

http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture17103.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=WP8 GDR3 - Υποστήριξη 5"/6" οθονών & Full HD 1080p ]http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture17104.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Σαν κάτοχος Samsung ATIV S δηλώνω πως δεν ξαναπάω σε android, αφήνω ενδεχόμενα για iOs. Θεωρώ τα windows phone άριστο λειτουργικό με μόνο μειονέκτημα την σχετικά περιορισμένη αγορά εφαρμογών.

Yey για GDR3 soon :P

Link to comment
Share on other sites

Και του αδερφού μου το HTC 8S, αρκετά καλή επιλογή τα WP8.

Βέβαια, κάποια πράγματα μου κάνει εντύπωση που δεν έγιναν από την αρχή (υποστήριξη <2 πυρήνες, μεγάλες αναλύσεις) και έπρεπε να γίνουν με updates.

Link to comment
Share on other sites

Έχω δει όλες τις εφαρμογές που μπορείτε να συνδέσετε και να κατεβάσετε. Η μουσική είναι μια σειρά από μελωδίες. Θέλετε να ακούσετε καλή μουσική και να ορίσετε δωρεάν ήχους κλήσης.

Μου αρέσει να ακούω μουσική, βρήκα ένα μέρος για να ακούσω μουσική και να κατεβάσω μουσική για να κάνω ήχους κλήσης.sonnerie téléphone

Edited by Theodora
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now