Nickzzz

Μείωση τιμών από την nVidia

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μείωση τιμών από την nVidia]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/nvidia3.png[/NEWS_IMG]Η εταιρία προετοιμάζει το έδαφος για την επερχόμενη Geforce 780 Ti.

Μετά από μια βδομάδα ανακοινώσεων από την nVidia για θέματα που αφορούν το μέλλον των γραφικών στους υπολογιστές όπως την παρουσίαση του nVidia G-Sync και του GeForce ShadowPlay ήρθε η στιγμή να για πιο σημαντικές ανακοινώσεις όπως η μείωση τιμών σε μερικές από τις κάρτες της σειράς Geforce GTX 700 όπως και η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της GTX 780 Ti.

Η μείωση τιμών θα επηρεάσει την GeForce GTX 780, με νέα τιμή στα $499 σε σχέση με την παλαιότερη τιμή στα $649, ενώ η GeForce GTX 770 θα τιμάται στα $329 αντί των $399 που είχε ως τώρα. Η επίσημη έναρξη των νέων τιμών είναι στις 29 Οκτωβρίου οπότε αν σκοπεύετε να αγοράσετε νέα κάρτα αξίζει να περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν οι νέες τιμές στην αγορά. Σκοπός της εταιρίας είναι να ανταγωνιστεί τις νέες προτάσεις από την πλευρά της AMD με την νέα Radeon R9 290X.

Τέλος η αναμενόμενη Geforce 780 Ti, μία πιο δυνατή έκδοση της GTX Titan, θα εμφανιστεί στις 7 Νοεμβρίου με αρχική τιμή $699 και θα περιλαμβάνει μαζί bundle παιχνιδιών που θα έχει τα Assassinʼs Creed IV: Black Flag, Batman: Arkham Origins και Splinter Cell: Blacklist ενώ θα δίνει και κουπόνι για έκπτωση $100 στο nVidia Shield.

[img_ALT=Μείωση τιμών από την nVidia]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture17263.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

( H 7990 θέλει κυνήγι, ανεβοκατεβαίνει ( weird θέματα διαθεσιμότητας; ) και είναι και εκείνη η πρώτη powercolor που κατά καιρούς την σκοτώνουν σε διάφορα Γερμανομάγαζα )

Link to comment
Share on other sites

^^ Ακριβώς, η μαύρη! Αν κα ιδεν βρίσκω ούτε ένα review ρε γμτ, όλο για την OC έκδοση έχουν, την κόκκινη.. Όλοι κοπανιούνται για την 780 classi με 550 κατοστάρικα, αλλά με 100 λιγότερα έχεις ωμή δύναμη!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now