MetallicGR

WD 7 platter drives με πολλά Terabytes!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=WD 7 Platter Drives με πολλά Terabytes!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/wd2.png[/NEWS_IMG] Η Western Digital προχωράει σε 7 Platter drives μέχρι το τέλος του έτους!

Οι νέοι δίσκοι που προετοιμάζει η Western Digital, θα έρχονται με την παρουσία ηλίου στο εσωτερικό το οποίο βοηθάει στην μείωση της φθοράς των platters, ενώ η ερμητικά σφραγισμένη συσκευή αποτρέπει την είσοδο υγρασίας και άλλων παραγόντων του περιβάλλοντος. Η εταιρεία, κατάφερε και "στρίμωξε" 7 Platters των 800GB έκαστος, οπότε μιλάμε για ένα θεωρητικό ποσό των 5.5TB συνολικής χωρητικότητας! Βέβαια, με την κατάλληλη έρευνα, μπορεί να αυξηθεί η πυκνότητα και να φτάσουμε και στα 6TB μέχρι το τέλος του 2014.

Σύμφωνα με την Western Digital, οι δίσκοι με ήλιο, είναι πιο αξιόπιστοι και προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση και μικρότερες θερμοκρασίες στο εσωτερικό, ενώ θα δούμε τα πρώτα μοντέλα μέχρι το τέλος του 2013.

[img_ALT=WD 7 platter drives με πολλά Terabytes!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums236-picture17265.jpg[/img_ALT]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Εχμμμ και power sata και 4pin molex για τροφοδοσια ή ειναι οπως οι παλιακοι... ?

Παντως honestly τωρα, ας κοιταξουν να ριξουν τις τιμες παλι στα επιπεδα πριν τους

κατακλυσμους μπας και δουν καμια ασπρη μερα κι αυτοι. Αντε γιατι ολα την ανιουσα

παιρνουν και τιποτα την κατιουσα...

Link to comment
Share on other sites

Καλή φάση..προτιμώ 2 τέτοια τέρατα παρά 5-6 μικρότερους...δεν πάνα χαθούν...έτσι κ αλλιώς όποιος νιώθει φωτογραφίες και βίντεο που δεν ξαναβρίσκονται τα έχει 2 φορές..τώρα για ταινίες και σειρές κ άμα χαθούν δεν θα πεθάνουμε!

Να προσθέσω ότι μιλάω για να είναι εξωτερικός..λιγότερες ώρες λειτουργίας λιγότερες πιθανότητες να τα παίξει όπως ακριβώς έχω τον 4tb μου τώρα..σιγά μην βάλω δίσκο 6tb να ανοιγοκλέινει κάθε μέρα και να δουλεύει από 10+ ώρες..ούτε καν...ούτως ή άλλως αποθήκη είναι :)

Link to comment
Share on other sites

κι εγώ προτιμώ λίγους μεγάλους παρά πολλούς μικρούς, εξάλλου τα data που έχω δεν είναι critical οπότε για backup φτάνει ένα screenshot μόνο και μόνο για να ξέρω τι έχω ώστε να τα ξανακατεβάσω :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now