Rchangel

Budget Wireless Gaming Mouse

Recommended Posts

Κατ' αρχην καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό απλά δεν είχε τύχει να γραφτώ εως τώρα.

Στο θέμα μας τώρα! Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για αγορά ενός όσο το δυνατόν φθηνού και ασύρματου mouse κυρίως για gaming (για να προλάβω κάποια σχόλια, προφανώς ασύρματο+gaming ξέρω οτι δεν είναι και ο καλύτερος συνδιασμός σε πιο φθηνές λύσεις η και γενικότερα, αλλά με τη διαρύθμιση του δωματίου/οθόνες/κουτί το ασύρματο είναι απαραίτητο).

Έως τώρα δεν είχα ενδιαφερθεί για κάτι εξειδικευμένο πέραν των 5 κουμπιών. Μετά από ώρες διαβάσματος για dpi/polling rates/optical vs laser/fps mouse etc, βρήκα σαν μια λύση το Force M9 στα 30? από Αγγλία (όχι το ICE γιατί είναι laser και διάβαζα σε πολλά άρθρα προβλήματα με acceleration στα laser ποντίκια).

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το mouse, όπως και optical vs laser για gaming και τις προτάσεις σας για κάποιο άλλο mouse όχι πολύ μακριά από αυτά τα χρήματα για gaming (3rd person και fps).

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

[TABLE]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Link to comment
Share on other sites

optical >>>>>>>>>>> laser σε θεμα αποδοσης [αναλογα και τον sensor φυσικα] απο κει και περα και με laser θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου .

ουτως η αλλος αν σε ενδιεφερε το αριστο ποντικι απο αποψη perfomance θα πηγαινες ενσυρματα και με λιγο μεγαλυτερο budget

δηλαδη zowie [fk, ec evo] logitech [g400s] razer[deathadder] steelseries [rival-καινουριο ποντικι με αριστες προδιαγραφες μεχρι στιγμης]

προβληματα στο tracking μπορει να αντιμετωπισεις ακομα και με optical αν δεν εχεις ενα καλο mousepad [qck , goliathus]

για τα λεφτα του καλο φαινεται αυτο που ποσταρες αν και wireless iz a NO go. xD

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν με ενθουσιάζει σαν ποιότητα κατασκευής... Τώρα εφόσον μπλέκεις με ασύρματο, κάτι που πρέπει να σκεφτείς είναι το latency μεταξύ πομπού και δέκτη. Τι να το κάνεις το καλό tracking άμα έχεις κακό latency; Για τα πιο εγνωσμένα ποντίκια της κατηγορίας (πχ Logitech G602), αλλά ο μόνος που μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο είναι κάποιος κάτοχος...

Αν το καταφέρεις και σου έρθει από Αγγλία τελική τιμή 30?, τότε ναι go for it. Σε αυτό το budget δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές επιλογές σε wireless gaming mouse. Αν έχεις την διάθεση για κάτι παραπάνω, τότε ίσως υπάρξει και μια δεύτερη γνώμη!

Link to comment
Share on other sites

Κάποια άλλη πρόταση παιδιά; Κάποια άλλη παρατήρηση για αυτή την επιλογή, ή για το το θέμα laser mouse / fps gaming;

Από laser η επιλογή είναι το Force M9 ICE

[TABLE]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now