Nickzzz

H Nofan ετοιμάζει την νέα ψύκτρα CR-80EH

Recommended Posts

[NEWS_IMG=H Nofan ετοιμάζει την νέα ψύκτρα CR-80EH]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general6.png[/NEWS_IMG]Η οποία έρχεται με σχεδιασμό πολύ διαφορετικό από οτι έχουμε συνηθίσει.

Ο σχεδιασμός της νέας ψύκτρας CR-80EH ακολουθεί τα βήματα της παλιότερης πρότασης της εταιρίας CR-95C και υπόσχεται μία απολύτως αθόρυβη ψύκτρα που μπορεί να λειτουργήσει με επεξεργαστές που έχουν μέγιστο TDP τα 80W, κάτι που την κάνει κατάλληλη για αρκετές εκδόσεις των "Ivy Bridge" και "Haswell" επεξεργαστών.

Η ψύκτρα είναι κατασκευασμένη από χαλκό και έχει βάρος 300 γραμμάρια, ενώ ο πάνω δακτύλιος έχει διάμετρο 155 χιλιοστά και το ύψος της είναι 113 χιλιοστά. Η χάλκινη βάση είναι γυαλισμένη σε mirror finish και ενώνεται με τα πτερύγια που έχουν κωνική διάταξη. Η Nofan CR-80EH θα είναι συμβατή με τα sockets LGA1150, LGA1155, LGA1156 και AMD socket FM2. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές βδομάδες με αρχική τιμή $60.

[img_ALT=H Nofan ετοιμάζει την νέα ψύκτρα CR-80EH]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture17629.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει περίπτωση να κάνει θαύματα με έναν καλό ανεμιστήρα , ή δεν το επιτρέπει η σχεδίασή της ;

μπορεις να παρεις μια γευση απο το προηγουμενο μοντελο. Overclock3D :: Review :: Nofan CR-95C IcePipe 95W Fanless CPU Cooler Review :: Nofan CR-95C IcePipe 95W Fanless CPU Cooler

λιγο δυσκολο ομως να επιλεξεις μια τετοια ψυκτρα, με αυτον τον ογκο και σ' αυτη την τιμη εναντι μιας thermalright, coolermaster ή αλλων παραδοσιακων δυναμεων.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now