Recommended Posts

[NEWS_IMG=H Gigabyte G1.Sniper Z87 είναι εδώ!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/gigabyte11.png[/NEWS_IMG]Η πρώτη της παρουσίαση έγινε στην Blizzcon 2013 αυτό το Σαββατοκύριακο.

Παρουσιάστηκε λοιπόν σε ένα από τα μεγαλύτερα gaming events, το Blizzcon 2013, η νέα GIGABYTE G1.Sniper Z87 που προσφέρει τις αποκλειστικές δυνατότητες της GIGABYTE όπως το AMP-UP, την Killer E2200 κάρτα δικτύου, επίχρυσες επαφές και σχεδιασμό που συνοδεύεται από υψηλές επιδόσεις.

Ως η πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά των gaming μητρικών της Gigabyte, η G1.Sniper Z87 έρχεται με μια σειρά αποκλειστικών τεχνολογιών όπως:

GIGABYTE AMP-UP Audio: Μία σειρά χαρακτηριστικών και τεχνολογιών ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν άριστο έλεγχο του ήχου στον χρήστη.

Upgradable Onboard OP-Amp: Οι μητρικες της GIGABYTE είναι οι πρώτες σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν την δυνατότητα του αναβαθμίσημου operational amplifier (OP-Amp). Οι OP-Amp υπάρχουν κυρίως σε high-end ηχητικά συστήματα και προσφέρουν καλύτερη ποιότητα στον ήχο. Στην G1.Sniper ο OP-Amp είναι τοποθετημένος σε ειδική βάση ώστε να είναι εύκολη η αλλαγή του με άλλους που έχουν διαφορετικές ηχητικές δυνατότητες.

USB DAC-UP: Η G1.Sniper έρχεται με μία επίχρυση υποδοχή USB 2.0 για να προσφέρει ηχητικό σήμα χωρίς θόρυβο σε εξωτερικό Digital-to-Analog Converter (DAC).

Creative Sound Core3D: Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου στην G1.Sniper Z87 έρχεται από την Creative με την χρήση του εξειδικευμένου Sound Core3D επεξεργαστή που προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ όλα τα κυκλώματα ήχου προστατεύονται από τις παρεμβολές με την χρήση του audio noise guard που διαχωρίζει τα ηχητικά σήματα από τα υπόλοιπα πάνω στην μητρική.

Nichicon Pro Audio Caps: Όλες αυτές οι δυνατότητες δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σωστά χωρίς την χρήση των καλύτερων πυκνωτών Nichicon MUSE ES που είναι σχεδιασμένοι για high-end συστήματα ήχου.

[img_ALT=H Gigabyte G1.Sniper Z87 είναι εδώ!]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture17635.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=H Gigabyte G1.Sniper Z87 είναι εδώ!]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture17633.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=H Gigabyte G1.Sniper Z87 είναι εδώ!]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture17634.jpg[/img_ALT]

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now