Nirvash

Έρχεται το Diretide 2013 στο Dota 2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έρχεται το Diretide 2013 στο Dota 2]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150b13108993a6.png[/NEWS_IMG]Η Valve πήρε την απόφαση να ξαναφέρει το Diretide φέτος λόγω πολλών διαμαρτυριών από πολλούς θαυμαστές και ανακοίνωσε ότι δουλεύουν πάνω στο event.

Οι παίχτες που υποδέχθηκαν πέρυσι το Diretide, το ανέμεναν και για αυτό το χρόνο. Όταν έμαθαν όμως ότι η εταιρεία δεν είχε σχεδιάσει κάτι για το 2013, ξεκίνησαν τις μαζικές διαμαρτυρίες. Για παράδειγμα, έβαζαν παντού το "༼ つ ◕_◕ ༽つ Give DIRETIDE" σε σελίδες του Facebook, όπως αυτή του Barack Obama και της Volvo. Η αυτοκινητιστική εταιρεία απάντησε σε αυτό το spam με έναν πολύ ωραίο τρόπο όπως θα δείτε παρακάτω. Επίσης, ένας παίχτης δημιούργησε στο Steam Workshop ένα αντικείμενο επονομαζόμενο "GIVE DIRETIDE TO IO." Το αντικείμενο είχε δεχθεί πάνω από 10 χιλιάδες ψήφους από άλλους παίχτες, αν και από ότι φαίνεται όμως δεν υπάρχει πλέον στο Workshop, αλλά ήταν ένα από τις υποβολές με την υψηλότερη βαθμολογία. Παρόλα αυτά, όπως και κάθε διαμαρτυρία μέσω ίντερνετ, ξέφυγε λίγο από κάποιο σημείο και έπειτα. Πχ, ο Matthew "Cyborgmatt" Bailey σημαντικό μέλος του community, είπε ότι τον παρενοχλούσαν μέσω τηλεφώνου αφού το νούμερο του κάπως διέρρευσε.

Μολονότι κάποιοι παίχτες ξέφυγαν, η Valve δε μίλησε πολύ για αυτό το γεγονός στο καινούργιο τους blog post. Αντί αυτού, εξήγησαν γιατί δεν είχαν σχεδιάσει το Diretide event - μια απόφαση που τώρα χαρακτηρίζουν ως "λάθος". Η Valve επίσης πρόσθεσε ότι υποτίμησε την επιθυμία των θαυμαστών για άλλο ένα Diretide και αφοσιώθηκαν αποκλειστικά στο επόμενο update. Αναλυτικότερα μας λέει η εταιρεία "Έχουμε ένα μεγάλο update στα σκαριά και φαινόταν ότι θα τελείωνε εγκαίρως για το Halloween. Σταματώντας αυτό το update για να δουλέψουμε πάνω στο Diretide, θα ήταν κάτι που δε θα σας έκανε χαρούμενους γιατί αυτό το update είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το υπόλοιπο μέρος του update είναι στο τελείωμα, και όσοι από εμάς τελειώνουμε από αυτό πάμε κατευθείαν στο Diretide. Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι το update που δουλεύαμε για κάμποσους μήνες είναι πολύ βαρυσήμαντο. Επιπλέον, κάναμε κάποιες αλλαγές πάνω στο Diretide και πιστεύουμε ότι το κάνουν πιο διασκεδαστικό από πριν. Αν και πάντα θέλουμε η κοινότητα να μας λέει το πως τα πάμε, τώρα θα ήταν καλή ευκαιρία να σταματήσετε να κάνετε spam σε αυτοκινητιστικές εταιρείες με τα μηνύματα σας." Η εταιρεία σχεδιάζει να φέρει το Diretide στο επόμενο update, που θα είναι σύντομα κοντά μας.

[img_ALT=Έρχεται το Diretide 2013 στο Dota 2]

http://www.hwbox.gr/members/5165-albums222-picture17729.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Έρχεται το Diretide 2013 στο Dota 2]http://www.hwbox.gr/members/5165-albums222-picture17727.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Dota1 και ξερό ψωμί. Όλα τα καινούρια έχουν απλά ωραία γραφικά αλλά απο gameplay πάσχουν.

Πχ το LOL για εμένα έιναι ένας κουραμπιές με πολλά φωτάκια και μπλινκ μπλινκ.

Συγνωμη εάν σας πληγώνω fanboys αλλά δεν έχει καμία σύγκριση με το Dota 1.

Link to comment
Share on other sites

Dota1 και ξερό ψωμί. Όλα τα καινούρια έχουν απλά ωραία γραφικά αλλά απο gameplay πάσχουν.

Πχ το LOL για εμένα έιναι ένας κουραμπιές με πολλά φωτάκια και μπλινκ μπλινκ.

Συγνωμη εάν σας πληγώνω fanboys αλλά δεν έχει καμία σύγκριση με το Dota 1.

Όλοι με Dota πιστεύω ότι μεγαλώσαμε :P

Link to comment
Share on other sites

πω πω μιλαμε η πιο epic απαντηση απεναντι σε τρολλαρισμα ever η volvo (cars)

πραγματικα μαθηματα pr και marketing μαζι

πολλα respect

και οπως παντα つ ◕_◕ ༽つ TY VOLVO

(ερχεται και το volvo courier...?)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now