Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/kingston1.png[/NEWS_IMG] Ο λόγος για τα Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0!

Η Kingston ακολουθώντας πιστά την εποχή αλλά και ακούγοντας τις απαιτήσεις των χρηστών της, ανακοίνωσε δύο νέα USB Flash Drives τα οποία ενσωματώνουν τεχνολογίες προστασίας των δεδομένων από τα αδιάκριτα βλέμματα με το ενσωματωμένο DataTraveler Vault Privacy 3.0 Anti-Virus το οποίο βασίζεται στο NOD32 της ESET. Υποστηρίζει πλήρη hardware κρυπτογράφηση των δεδομένων (AES 256bit), ενώ αν κάποιος που προσπαθήσει να εισέλθει, εισάγει 10 φορές λάθος τον κωδικό, η συσκευή κλειδώνει και πραγματοποιείται άμεσο format!

Οι χωρητικότητες που προσφέρει η Kingston ξεκινούν από τα 4GB και φτάνουν τα 64GB. Το πρωτόκολλο επικοινωνίας είναι η 3η έκδοση του USB με πολύ καλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής, ενώ διαφέρουν φυσικά, ανάλογα με την χωρητικότητα του drive. Η Kingston λανσάρει το DataTraveler Vault Privacy 3.0 με 5ετή εγγύηση και είναι ήδη διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά.

[img_ALT=Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums250-picture17807.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums242-picture17806.png[/img_ALT]

[img_ALT=Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums242-picture17805.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now