katsu

Warlords of Dreanor το νέο expansion του World of Warcraft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Warlords of Dreanor το νέο expansion του World of Warcraft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150698967d712a.png[/NEWS_IMG]Επειδή ποτέ κανείς δεν είπε "Έπαιξα αρκετό WoW αυτά τα χρόνια, ώρα να σταματήσω."

Και απ ότι φαίνεται ούτε και η Blizzard το πιστεύει αυτό. Βασικά ίσως το έχει καταλάβει μετά την αξιοσημείωτη πτώση του αριθμού των subscribers, αλλά προφανώς και κάνει όσα μπορεί για να το αλλάξει αυτό. Δεν μπορεί να αφήσει το παιδί της - και αυτό που της προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό εσόδων - να μαραζώσει και να καταλήξει free-to-play μέχρι να πεθάνει εντελώς. Όχι βέβαια. Γι' αυτό προσδεθείτε και ετοιμαστείτε(μαζί και το πορτοφόλι σας) για ένα ακόμα expansion. Warlords of Dreanor το όνομά του και φαίνεται ήρθε η ώρα για ένα "μικρό" ταξίδι στο χρόνο. Όπως προδίδει ο τίτλος, το νέο κομμάτι της διαρκώς εξελισσόμενης ιστορίας, θα διαδραματίζεται σε ένα νέο κόσμο, τον Dreanor. Όσοι είστε εξοικειωμένοι με το lore του Warcraft, αυτός ο κόσμος δεν είναι και πολύ "νέος", καθώς αποτελεί την πατρίδα των draenei και των orc. Πρόκειται, λοιπόν, να εξερευνήσουμε νέες περιοχές οι οποίες, σύμφωνα με τη Blizzard είναι οι εξής:

  • Frostfire Ridge: Across snow-covered wastes and beneath towering volcanoes, heroes of the Frostwolf clan and the Horde unite to repel invaders from their homeland.
  • Shadowmoon Valley: Amid rolling moonlit hills, the draenei at the holy temple of Karabor unite with the Alliance in a desperate fight for survival against the Iron Horde and Shadowmoon clan.
  • Gorgrond: Deep within the desert canyons of Gorgrond, an arsenal of massive siege weapons built by the Blackrock clan is about to be unleashed upon the whole of Draenor.
  • Talador: In the shadow of a besieged Shattrath City, the Auchenai Soulpriests actively seek to safeguard the countless draenei souls inside Auchindoun from a terrible demonic threat.
  • Spires of Arak: At the height of their power, the regal arrakoa plot atop their high peaks, well out of the reach of the brutal Shattered Hand orcs and the wingless outcasts below.
  • Nagrand: Among the fertile hills and outcroppings of Nagrand, the bloodied wolf-riders of the Warsong clan remain a threat not to be trifled with.
  • Tanaan Jungle: Within the overgrown jungle home of the Bleeding Hollow clan, a Dark Portal is under construction … and an Iron Horde army makes grim preparations to conquer Azeroth.

[img_ALT=Warlords of Dreanor το νέο expansion του World of Warcraft]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture17845.jpg[/img_ALT]

Αυτό όμως είναι ένα μικρό κομμάτι από το νέο υλικό που θα εισάγει. Αν τα μοντέλα των Pandaren σας φαίνονται όμορφα, περιμένετε μέχρι να δείτε τα νέα ανανεωμένα μοντέλα και animation των πρωταρχικών φυλών, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε εδώ. Επίσης, δεν θα ήταν ένα expansion με τα όλα του, αν δεν προσέφερε και υψηλότερο level cap. Έτσι, από τα 90 του Mists of Pandaria, το μέγιστο επίπεδο αγγίζει πλέον τριψήφιο αριθμό, συγκεκριμένα τα 100. Μία νέα δυνατότητα θα μας επιτρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο ενός χαρακτήρα μας, ακόμα και ενός που φτιάξαμε μόλις τώρα, απευθείας στο 90, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε κατευθείαν το νέο περιεχόμενο "Αυτό το expansion επίσης περιέχει λειτουργίες που θα κάνουν εύκολο για όλους να βουτήξουν απευθείας στη δράση, άσχετα με το αν έχουν ξαναπαίξει WoW κάποια στιγμή στο παρελθόν ή ταξίδεψαν για πρώτη φορά στο Azeroth."

Ένα νέο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η δυνατότητα κατασκευής φρουρίου(Garisson). Μετά την κατασκευή του θα είμαστε σε θέση να το επεκτείνουμε και να το αναβαθμίσουμε και καθώς μεγαλώνει θα μπορούμε να στρατολογήσουμε NPC που θα μένουν μέσα σ' αυτό, θα μαζεύουν πρώτες ύλες και θα μας συνοδεύουν σε αποστολές. Ακόμα, με την έλευση του 5ου αυτού expansion, εισάγονται νέα battlegrounds, boss και quest, 6 five-player dungeons, 3 raid instances. Τα νέα dungeons είναι τα εξής: Bloodmaul Slag Mines, Blackrock Depot, Auchindoun, Arakkoa Spires, Shadowmoon Burial Grounds, Iron Barracks. Η Blizzard σκοπεύει να επαναφέρει τα max-level "Normal" dungeons ώστε να "γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στο level-up quest gear και στα Heroic dungeons."

Όσο αφορά το νέο PvP zone, θα προσφέρει "διαρκώς εξελισσόμενους στόχους για τους παίχτες που παίρνουν μέρος", ενώ δεν θα έχει όριο για τους παίχτες που συμμετέχουν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "όσο πιο κοντά φτάνετε στην αντίπαλη βάση, τόσο πιο δύσκολα θα γίνουν αυτά που πρέπει να κάνετε. Οι στόχοι θα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, ανάλογα με τα γεγονότα που συμβαίνουν, και θα βρίσκεστε ξαφνικά να πρέπει να αλλάξετε από επίθεση στην επισκευή του κάστρου και στη συγκέντρωση υλικών. Θα υπάρχουν ακόμα οχήματα για το κάθε faction - και μερικές πολεμικές μηχανές της Iron Horde - διαθέσιμα για την ομάδα σας." Θα έχουμε ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Trail of the Gladiator, ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα arena tournaments, που θα μας επιτρέπει να αποκτήσουμε νέο gear και να έρθουμε αντιμέτωποι με άλλους παίχτες. Αλλαγές, θα υποστεί και το UI ώστε να επιτρέπει στους παίχτες να παρακολουθούν καλύτερα το inventory και τα quest. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/OMzeih7_7Hc" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/obT445jFX2E" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/OYueIdI_2L0" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

[img_ALT=Warlords of Dreanor το νέο expansion του World of Warcraft]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture17842.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Warlords of Dreanor το νέο expansion του World of Warcraft]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture17840.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Warlords of Dreanor το νέο expansion του World of Warcraft]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture17843.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by katsu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now