Hp2

Το GIGABYTE G1.Sniper 5 water block από την EK!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το GIGABYTE G1.Sniper 5 water block από την EK!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/ek.png[/NEWS_IMG]Η EK Water Blocks παρουσίασε το EK-FB GA G1.Sniper 5, ένα water block για Z87 Express 4ης γενιάς Intel Core LGA-1150 socket μητρικές.

Το EK-FB GA G1.Sniper 5 μπλοκ νερού αποτελεί πλήρη λύση υδρόψυξης για την GIGABYTE G1.Sniper 5 μητρική. Το μπλοκ αυτό δροσίζει άμεσα το Intel Z87 Southbridge (PCH), το PLX PEX 8474 PCIe lane splitter καθώς και τη μονάδα ρύθμισης ισχύος (VRM / MOSFETs). Πρόκειται για ένα υψηλής ροής μπλοκ νερού που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί με συστήματα που χρησιμοποιούν ασθενέστερες αντλίες νερού. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από επινικελωμένο ηλεκτρολυτικό χαλκό, ενώ το πάνω μέρος του είναι φτιαγμένο από ποιοτικό POM Acetal υλικό.

Χάρη στον all-in-one σχεδιασμό, ολόκληρη η λύση ψύξης απαιτεί μόνο δύο βιομηχανικά πρότυπα G1/4. Η στεγανοποίηση εξασφαλίζεται από τη χρήση ποιοτικών συνδέσμων από καουτσούκ. Τα επινικελωμένα ορείχαλκα βιδωτά διαχωριστικά είναι προεγκατεστημένα και επιτρέπουν την εύκολη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση. Το EK-FB GA G1.Sniper 5 - Acetal + Nickel είναι άμεσα διαθέσιμο για αγορά μέσω του EK Webshop και του Partner Network Reseller στην τιμή των 127,95?.

[img_ALT=Το GIGABYTE G1.Sniper 5 water block από την EK!]

http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture17793.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Το GIGABYTE G1.Sniper 5 water block από την EK!]http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture17792.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Το GIGABYTE G1.Sniper 5 water block από την EK!]http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture17794.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now