katsu

Νέες προσφορές με την επέκταση του Never Settle bundle

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέες προσφορές με την επέκταση του Never Settle bundle]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/amd6.png[/NEWS_IMG]Εν όψει των Χριστουγέννων, η AMD βάζει τα καλά της και μοιράζει δώρα.

Ως μέρος του Never Settle gaming bundle προγράμματος της, η εταιρία προσφέρει 2 νέα bundles για την περίοδο των διακοπών. Με τα καινούρια αυτά πακέτα, η προσφορά επεκτείνεται, ώστε περιλαμβάνει πλέον και την Radeon R7 260X. Ας δούμε αναλυτικότερα. Ξεκινώντας από τις 13 Νοεμβρίου 2013 με το πρώτο πακέτο, όσοι αποφασίσετε να αποκτήσετε μία κάρτα γραφικών της σειράς AMD Radeon R9, θα λάβετε μαζί με την κάρτα και το νέο instalment της επιτυχημένης σειράς FPS, Battledield 4! Σύμφωνα με την AMD, το επερχόμενο patch του Δεκεμβρίου, θα καλωσορίσει το Mantle API, το οποίο θα βελτιώσει αισθητά τις επιδόσεις της μηχανής Frostbite 3 που χρησιμοποιεί το παιχνίδι. Αν όμως δεν κατευθύνεστε προς κάποια R9, αλλά έχετε καταλήξει στην R7 260X και πάλι θα βγείτε κερδισμένοι, καθώς πρόκειται για το δεύτερο πακέτο, με το οποίο παίρνετε δωρεάν το νέο Thief. Βέβαια, με την επέκταση του Never Settle Forever, η R7 260X, κατατάσσεται πλέον στην κατηγορία Radeon Silver Award, το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι με την αγοράς της καλούμαστε να διαλέξουμε 2 από τα εξής δωρεάν παιχνίδια: Hitman Absolution, Sleeping Dogs, Sniper Elite V2, Far Cry 3 Blood Dragon, DiRT 3 και ακόμα έναν τίτλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

[img_ALT=Νέες προσφορές με την επέκταση του Never Settle bundle]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture17891.png[/img_ALT]

[img_ALT=Νέες προσφορές με την επέκταση του Never Settle bundle]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture17892.png[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται παιχνιδάρα και αυτό! :)

πραγματι ετσι δειχνει! αυτο και το mass effect 4 που θα υποστηριζει το mantle, θα τα "σπασουν". το mass effect βεβαια δε το βλεπω για '14 αλλα βλεπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now